Categories
Perniagaan Backpack Perniagaan Kasut

Stok Backpack Harga Berpatutan Di Malaysia

Teringin sangat nak berniaga backpack dan kasut untuk memenuhi pasaran yang ada dekat Malaysia. Boleh rujuk dekat blog ini.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Nak dapat duit dan income lebih boleh baca cerita ini. Kami ada stok terbaik untuk tuan/puan yang ada skill power dan minat dan bidang perniagaan seperti ini untuk rebut segala peluang yang ada. Dicantum kedua-duanya, maka luas lah rezeki kita dan stok yang kami ada mungkin boleh digunakan untuk merancakkan lagi tugasan ini.

Sayangnya…….kalau kita tak pecah dan belahkan pasaran yang ada dekat Malaysia ni. Dengan kuasa beli rakyat Malaysia yang tinggi, tuan/puan dengan senang hati dan secara santai boleh saja menjadi peniaga yang berjaya. Ayat lama yang tidak pasti apa perananya…….dipadam lebih elok rasanya…heee..heee…..ada pun bikin semak sahaja.

Ceritanya kami ada stok yang boleh dimanfaatkan untuk aktiviti menambah pendapatan. Itu sahaja kisahnya yang hendak disampaikan dan jika kurang cekap bab marketing,  itu perkara kecik sahaja. Bidang marketing adalah kepakaran tersedia yang dimiliki oleh pihak kami ( BOLEH DITUNJUK AJAQ, JIKA BERMINAT ) dan jika kami mampu untuk jual bermacam-macam jenis produk biarpun stok tidak ada di tangan, hal itu tidak menjejaskan langsung aktiviti ini kerana kami sentiasa mendapat kerjasama yang baik dari kalangan supplier yang sedia ada. Anda pun, kami yakin akan boleh buat hal yang sama ( teknik mau kena, mentor mau ada ). Rajin cari supplier yang memahami, maka lebih banyak stok atas angin boleh diperolehi. Stok yang kami ada ini kebanyakkanya dari negara Thailand dan Vietnam. Kualiti sangat memuaskan dan harga dalam kelompok mampu beli dan mampu untuk dibayar.

Lebih kurang begitu laaaaa kisahnya. Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: lambat……..memang kena tinggaiii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *