STOK BEG BUNDLE

Assalamualaikum dan salam hormat,

Stok beg bundle berkualiti kembali lagi daaannnnnn ini untuk orang Malaysia sahaja………..Sesiapa dari kalangan peniaga atau pembeli runcit yang berminat untuk mendapatkan stok beg bundle ketegori original dan authentic boleh contact admin yang bertugas.

Stok yang ada semuanya ketegori telah terpilih dan kualiti yang diberi keutamaan adalah 70% ke 90% sahaja. Emmmmmm…….buka guni dan timbang kilo pihak admin tak buat. Harga ikut kuantiti, kualiti, brands dan juga status barang….Untuk barang rare lagi klassik national dan limited edition harganya agak ketat dan yang menusuk kalbu pun adaaa ( mampu tengok, tak mampu beli ). Masih seperti biasa, stok yang diberi keutamaan adalah dari Paris, Japan, France, Italy dan yang terbaru sekali USA.

Konsep random: Stok dipilih mengikut kualiti beg bundle antara 70% sehingga 90% dari 5 lokasi terpilih. Jika tersangkut jenama terentu itu adalah bonus.

Harga seunit: Bermula dari RM110 sehingga RM1800

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

KENAPA PILIH KAMI?…

  1. BARANG ORIGINAL Semua stok beg bundle adalah original dan authentic.  
  2. HARGA BOLEH BINCANG Harga ikut kuantiti, brand dan kualiti. Boleh bincang sampai puas hati.
  3. ADA JAMINAN Barang yang diterima, jika ada kerosakkan serius boleh ditukarkan dengan yang baru. Kadang-kadang pihak admin terlepas pandang.
  4. READY STOCK Semua ready stock dan bukan preorder.
  5. CEPAT DAN PANTAS Semua tempahan akan diproses seberapa pantas yang boleh.
  6. ADA FREE GIFTS Tanda terima kasih, setiap pelanggan akan diberi freegifts yang menarik. Emm, no tel pemborong biasanya akan dipamerkan dalam akaun Instagram milik admin untuk tujuan marketing bagi pihak pemborong.

GALERI BEG BUNDLE

Kenapa perlu bayar 50% deposit?.

Untuk lock stok yang cantik-cantik dari terlepas ke tangan buyer lain. Al-maklmlah, stok beg bundle ini limited dan konsepnya cukup mudah ” siapa cepat dia dapat “.

Cara untuk membuat tempahan..

TELEGRAM / WHATSAPP
Untuk aktiviti borong dan negotiate disarankan guna cara Ini kerana paling laju dan dapat jimat kos.
+6011 3222 9401

ATAU LAWATI KEDAI ONLINE
Untuk aktiviti runcit boleh guna cara ini dan harga boleh markup sendiri, jika okay kira jadi terus..
KLIK DI SINI!

One reply on “STOK BEG BUNDLE”

Kepada bakal pembeli,
Buat masa ini, tempahan yang diterima berdasarkan kepada kualiti beg bundle antara 70% sehingga 90% dari 5 lokasi terpilih, emmmm untuk tempahan berdasarkan kepda jenama tertentu pihak admin surrender ( sukar untuk penuhi permintaan ). Stok yang ada tidak menentu dan harap maklum tentang hal itu. Tq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *