Categories
Pelaburan Perniagaan internet Research & Development

Tambah Pendapatan Secara Online

Rebut peluang untuk menjana sumber pendapatan tanpa had melalui online. Ada banyak cara, pihak admin senaraikan 5 darinya. Semua info peringkat basic..detail kena bayar mengkeras BMW sebiji. hee..heee.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara mudah dan menarik di mana pengguna internet  boleh menjana sumber pendapatan tanpa had melalui online ( bergantung kepada kretiviti dan ilmu masing-masing ).

Semuanya melalui online dan sistem ini bekerja secara 24 jam tanpa henti dan sudah ramai yang mendapat habuan dari kemudahan yang sedia ada ini ( golongan muda biasanya sudah sedia maklum tentang hal ini ).

Sila ambil perhatian, ada di antaranya pendapatan yang bakal diperolehi dalam nilai USD dan adakalanya dalam nilai RM ( ikut bidang perniagaan yang diceburi ). Apa yang pihak admin cuba sampaikan ini hanyalah peringkat permulaan semata-mata. Sila rujuk di bawah:

  1. Jual produk fizikal secara online. ( sangat disarankan kerana low risk )
  2. Jadi agen pengiklanan ( untuk pengguna internet yang mahir bab internet marketing  percuma dan berbayar ).
  3. Jadi agen pemasangan laman web / blog dan sistem kedai online ( lama sudah tetapi masih ada permintaan ).
  4. Youtube dan google adsense ( paling cepat dan senang, tinggal lagi kena rajin korek ilmu baru dari master yoda ).
  5. Pasaran saham ( dalam negara dan luar negara ) Forex jangan gatai tangan p masuk campur. Itu lokasi super power punya trader. Urusan jual dan beli saham boleh dibuat secara online dan tinggal lagi siapkan dana yang mencukupi sahaja. ( risiko ikut kecekapan, kretiviti dan ilmu yang ada ).

Semua senarai di atas adalah bidang perniagaan yang sedang diusahakan sendiri oleh pihak admin secara try & error ( 9 tahun sudah ). Banyak kesilapan yang pihak admin jumpa dan kena. Jadinya bagi anda yang nak cuba terjun ke dalam bidang ini dan jika ada perasaan cepat putus asa elok berguru dengan guru yang mursyid dan jangan sekali-kali buat operasi try and error ( makan modai, tenaga dan masa ).

Jika ada sebarang pertanyaan berkaitan, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: lambat kena tinnggaiiiiiii……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *