Marketplace - Malaysia
265 subscribers
745 photos
49 videos
381 links
Sokong peniaga LOKAL | Marketing free 24 jam | Escrow tersedia | selamat dari scammer.
Pertanyaan - masej @maketmakers
Download Telegram
Suami mati pucuk isteri kena hadiahkan Jus Panah Rangjuna Gold
---------------------------------------
Hadiah paling bermakna untuk suami ada masalah mati pucuk. Sekadar ikhtiar - https://cutt.ly/OK03b9i

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Combo 2 item set meja makeup dan rak buku + penyangkut baju – RM200. Area Kota Kinabalu
---------------------------------------
COD area kota kinabalu , luar kk / sm boleh postage . Berminat masej 0176531406 - chaca...

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Ada lebih drpd 80,000 Full HD movies dan series | Sekali Bayar RM20
---------------------------------------
Boleh DM saya (Jika Berminat??)
Link telegram saya - https://t.me/Dark_pixiees

Tiada hidden cost
Minimum speed 3mbps
Auto update setiap hari
Subtitle boleh tukar bahasa
Tak de lagging atau buffering
Lebih drpd 80,000 movies & series
Multiple device login phone or tvbox
Auto plug & play , bukan share user.
Support only android Phone, PC, Android Box

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
5 SEBAB KENAPA UOLSS KENA BELI KEREPEK KUNYAHAN NI SEBAGAI KUDAP-KUDAPAN
---------------------------------------
Ni number whatsapp untuk uols:
http://Wasap.my/60193113884/kunyahan

Haa..benda pelik camni mmg susah nk cari uolss. Tambah-tambah lagi kerepek-kerepek macam ni cepat habis stok, jadi tunggu apa lagi. Marilah grab ramai!!....

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Dropship terkini Jitra komisen RM15
---------------------------------------
Komisen tak banyak...RM15 sahaja...Yang bestnya, produk sangat senang untuk dijual... https://cutt.ly/vLWJD1U

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Modal $100, urusniaga singkat Bitcoin sasaran 3.5% untung
---------------------------------------
$100 jika tukar ke Ringgit Malaysia sekitar RM440. Untung sekitar RM10 ke RM12 macam tu untuk satu transaksi.....ini urusniaga singkat 1 hari ke 5 hari waktu menunggu dan ini melibatkan urusan jual beli Bitcoin....
Link: https://cutt.ly/nZeLETi

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Modal $100 beli Bitcoin, 3 hari berikutnya untung $6
---------------------------------------
Untung ni sikit, tetapi ini cara yang paling SENANG dapat UNTUNG dan PAYAH RUGI...nak RUGI cepat atau SENANG dapat UNTUNG?.. https://cutt.ly/OZfU6dK

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
TA-RSI level 85%++ TF/1D jangan BELI masa ini..tungguuu
---------------------------------------
Proses yang kena buat sebelum dapat kaut untung dari pasar cryptocurrency...Semua peniaga boleh belajar cara ini..Formula senang untung payah RUGI - https://cutt.ly/2Zxwk7a

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
DROPSHIP SABELLA – KOMISYEN + BONUS BULANAN
---------------------------------------
Jemput join channel telegram :
https://t.me/joinchat/U2mo2EwvA_Ro5FM1

Tiada Yuran
TAKPERLU POS BARANG.
READY STOK

Tawaran ini adalah terhad dan jika berminat boleh isi LINK dibawah untuk pendaftaran….
https://tinyurl.com/DROPSHIPempire2202

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Bergabung di sini wahai PEMINAT Bundle – https://t.me/tokeybundle
---------------------------------------
Peminat dan peniaga bundle...terima kasih kerana support channel ini. Link - https://t.me/tokeybundle

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Batch terakhir 2022 | JJCM Train Berkatil Kelantan Terengganu
---------------------------------------
November tinggal 4 seat sahaja.
December ada tarikh baru.

Tak pasti kesudahan trip train ni tau.
Dengar berita dah nak tutup.
So,before tutup,mehla sekali round kita menuju Pantai Timur.

Boleh share dan join telegram travel saya:
https://t.me/wehjomtravel

Atau fast respond:
www.wasap.my/60194524091

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Modal $100 beli BCH 6 hari baru dapat untung 5.5%+
---------------------------------------
Teknik ringkas candlestik + RSI dengan modal $100 berhasil.....yang penting SENANG untung PAYAH rugi - https://cutt.ly/9ZZPhfP

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Testimoni bagaimana sakit lutut bahagian pelipat boleh sembuh
---------------------------------------
Cuba laaaa!, insyaallah berkesan. Harganya sebotol 300ml RM78 sahaja - https://cutt.ly/aZ2DR8a

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Indikator RSI-TF/4H BCH sudah masuk level boleh BELI yang ditunggu-tunggu
---------------------------------------
Ilmu baca signal RSI + CANDLESTIK yang digunakan untuk projek senang UNTUNG payah RUGI ini, harganya RM8999.99 sahaja...heee...heee - https://cutt.ly/aXaAjZ4

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
BOT IKLAN AUTOPOST…BENDA FREE YG PATUT ANDA TRY
---------------------------------------
Kepada yg sudah tambah 10 kenalan masuk ke group ini, sila klik atau taip /booking untuk try bot iklan automatik secara percuma selama 3 hari.

Pertanyaan, komen dekat bawah...Tq.
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM
Please open Telegram to view this post
VIEW IN TELEGRAM