Categories
Perniagaan Tukang Jahit Baju

Tukang Jahit Baju Fesyen Jitra Tunjang Kodiang Dan Changlun

Inilah pekhidmatan yang kami sediakan iaitu menjahit baju fesyen mengikut apa yang pelanggan kami suka. Dijemput dengan segala hormatnya untuk berkunjung ke premis kami bertempat di Kg Pering, Kodiang, Kedah.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tugas utama kami adalah, menjahit baju fesyen mengikut apa yang dikehendaki oleh pelanggan kami ( versi custom ). Misi kali ini untuk mencari tempahan bertuah yang ke 1000 buat pertama kalinya………mungkin ada free gifts dekat situ ( kapasiti tukang jahit profesional 1 orang sahaja ).

Fokus utamanya untuk pelanggan baru yang berada disekitar Jitra, Tunjang, Kodiang, Arau dan Changlun. Harga, biasanya mengikut standard negeri Kedah dan Perlis ( memang berpatutan ). Yang penting sedap untuk dipakai, elok, cepat siap dan dijamin berkualiti serta dijamin puas hati. Testimoni pelanggan setia ada di bawah. Harap terima masej ini……..memang terbaik.

Koleksi testimoni yang masih tersimpan….

Untuk dapat harga diskaun……Pertanyaan & tempahan.

Ini extra part, untuk pelanggan bertuah yang suka bercerita tentang bisnes kami sahaja. Kebiasanya akan diberi potongan harga diskaun yang agak banyak. Rebutlah peluang ini.

Sebarang pertanyaan awal, sila whatsapp/telegram admin yang bertugas di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya untuk semua.