Categories
Client Perniagaan barangan bundle

BARANG BUNDLE ORIGINAL HARGA BORONG

Bismillah,

Terhenti sejak sekian lama akibat terputus bekalan yang berkualiti. Setelah rehat yang panjang dan alhamdulillah, tak lama lagi akan memasuki kembali ke pasaran Malaysia. Kepada peminat barangan bundle di Malaysia, harap dapat bersabar yaaaa!…sikit saja lagi prosesnya.

Peminat barangan bundle original, stoknya nanti boleh dilihat di channel Telegram t.me/tokeybundle. Join dan subscribe channel tersebut…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Categories
Client Cryptocurrency Research & Development

WE GUNA BE RIC

Bismillah,

Channel terbaru aktiviti urusniaga matawang digital…ini 100% report, idea dan skill segar dari ladang milik team pemasaran t.me/niaga24jam.

Subscribe dan ikuti AKTIVITI menarik seterusnya di channel Telegram t.me/maitrading. Ini peluang terbaik untuk belajar secara percuma bagaimana sumber pendapatan yang bersarang di pasaran matawang digital diambil secara tertib.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya semua.

Categories
Affiliate program dan dropshipping Client

DROPSHIP KOMISEN SUPER LUMAYAN SEHINGGA RM115

Bismillah,

Yuran penyertaan RM30 dan komisen paling kecil adalah RM29, yang tertingginya RM115 setiap jualan. Syarikat berdaftar dengan SSM dan produknya adalah jus kesihatan botanik berjenama Slymwhite by Artami. Fungsi utamanya untuk support, mengawal berat badan dan penjagaan kulit untuk kempen sihat bersama Atami Malaysia.

Yuran penyertaan RM30 akan dipulangkan apabila berjaya melepasi target jualan yang ditetapkan. Support, tip pemasaran disediakan. Apa macam, menarik tak?…tempat terhad, untuk 20 orang sahaja buat permulaannya.

Maklumat berkenaan produk, sila layari https://www.slymwhite.com

Daftar droship, sila telegram ke t.me/asaikedah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.