Categories
Produk Orang kampung

Testimoni bagaimana sakit lutut bahagian pelipat boleh sembuh

Bismillah,

Sakit lutut bahagian pelipat ini mula sembuh secara berperingkat selepas admin minum jus akar kayu jenama Panah Rangjuna Gold.  Jus ini dibuat dari makanan sunnah + campuran 271 jenis herba dan akar kayu. Alhamdullillah…..kesan ketaranya dapat dirasakan selepas admin habis 4 botol ( 300ml x 4 ). Kosnya RM78 X 4 = RM312.

Sakit lutut bahagian pelipat ni admin sudah ikhtiar banyak cara untuk bagi hilang termasuk mengurut dan juga sapu bermacam-macam jenis minyak angin panas, sejuk. Tetap tak mau hilang juga…sapu balm serai hilang sat, lepas tu mai balik. 7 ke 8 bulan juga sakit lutut bahagian pelipat ni bermaharajalela…sakit lutut jenis ini, masa solat ianya akan jadi masalah besar kerana pergerakkan agak terbatas…sakit dan kena bergerak secara perlahan-lahan…heee…heeeee. Siapa yang kena sakit lutut bahgian pelipat ni di atau laaaa…

Pengalaman admin, alhamdulillah….sudah sembuh selepas minum Jus Panah Rangjuna Gold….macam mana rupa jus tersebut, tengok dekat bawah dan harganya agak bangsawan…nak habaq yang tu sahaja…

Sekian terima kasih dan selamat mencuba…

 

Sakit lutut bahagian pelipat ini sering rasa sakit bila kita hendak bagun dan hendak duduk….Warga emas banyak yang kena masalah ini. Alhamdullillah…..kesan ketaranya dapat dirasakan selepas admin habis 4 botol ( 300ml x 4 ). Kosnya RM78 X 4 = RM312….Jadinya, mencegah dari sakit itu lebih baik dari mengubatinya…heeee…heeeee.


Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali

RM 0.00RM 169.00

 

Produk asal Negeri Kedah. Ini rebusan akar kayu hutan terpilih untuk kesihatan tubuh badan orang lelaki dan juga perempuan.

Gabungan dari 271 jenis campuran herba…

 1. Kunyit hitam
 2. Janggut Tok Adam
 3. Ubi jaga
 4. Batang temusu
 5. Tongkat Ali
 6. Tebu gajah
 7. Kurma, Harbatus Sauda, Gula Kabong, Garam Himalaya, Madu Lebah
 8. Dannnn banyak lagi

Rebusan bahan-bahan campuran herba ini dimasak sendiri oleh Tuan Haji Abu Che Mat dan di pek cantik-cantik di dalam botol 300ml dan diberi nama sebagus bahan-bahanya iaitu JUS PANAH RANGJUNA GOLD & JUS KASIH ARJUNI GOLD.

 

Cara guna..

 1. Minum 2 sudu diawal pagi & sebelum tidur
 2. Selawat 3 kali sebelum minum

Kos penghantaran

 1. RM6 / perunit

Kesannya akan dapat dirasakan seawal 3 hari.  Umur 70 tahun PUN masih kuat, sihat dan bertenaga….

Untuk pengguna Shopee, order disini sahaja – https://is.gd/kvXMWD

 

36 SUCCESSFUL ORDERS

18546 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,
Ujian makmal..  

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Jus akar kayu | Gabungan 271 jenis herba campuran | Warisan Tok Wan Hj Ali”

Your email address will not be published.

Categories
Research & Development

Target 10%+, Market 7 hari hanya dapat 8.35%. RSI – 80% harga mula menjunam

Bismillah,

Inilah yang dikatakan tamak nak ambil untung lebih, selalu akan kena tunggu lebih lama…kerana dalam tempoh 7 hari penanda indikator RSI yang admin guna sudah mula cecah garisan 80%, garisan terlebih BELIAN untuk tempoh seminggu. Makanya, pasaran akan mula membuat pembetulan harga dan ini sedang berlaku sekarang….

Berani boleh tunggu, jika rasa goyang kena ambil sahaja setakat mana untung yang masih tersisa…Punca ini berlaku kerana sasaran terlalu tinggi berbanding keupayaan sebenar pasaran untuk tempoh 7 hari….ini pelajaran paling berguna.

Kes di atas merujuk kepada aset BCH yang admin buka posisinya 2/8/2022. Pada 8/8/2022 harga tertinggi sekitar $148/1 BCH. Anggaran untung sekitar 8.35%…Semasa artikel ini dimuat naik, harga aset sudah susut nilai untungnya dan tersisa 1.5%+ lebih kurang macam itu laaaaaa…haaaa..haaaaa….

Jadinya…urusniaga singkat tidak perlu tamak dan perlu letak sasaran yang senang dicapai oleh pasaran adalah lebih baik….Untung sikit lebih baik dari susut nilai modal…..terima tu dan admin akan tunggu untuk pantulan berikutnya. Tak ada margin call, jadi santai-santai saja dalam menunggu.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.