Posted on Leave a comment

Kerja-Kerja Pemasaran Untuk Pengusaha Homestay

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk pengusaha homestay terutamanya sekitar negeri Kedah, Perlis dan juga di negeri-negeri lainnya juga. Kenapa perlu cuba cara ini?.

Projek ini dikendalikan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam. Team tersebut telah melancarkan satu laman pemasaran khusus untuk membantu pengusaha-pengusaha homestay yang ada di Malaysia bagi menjalankan kerja-kerja pemasaran terhadap homestay masing-masing supaya senang dijumpai oleh pengguna dengan cara yang lebih mudah dan lebih bersistematik tetapi ringkas cara kerjanya. Ini merupakan salah satu daripada nya inisiatif terbaik dari team pemasaran t.me/niaga24jam untuk membantu pengusaha homestay dan juga pengguna-pengguna homestay yang ada di seleuruh Malaysia. Semuanya telah tersedia, yang tinggal hanya lah untuk dimanfaatkannya sahaja. Al-kisahnya…….

Kepada yang berminat, boleh test run di ruangan booking homestay. 

Untuk masukkan homestay masing-masing ke ruangan tersebut, sila berhubung dengan admin team pemasaran t.me/niaga24jam iaitu en @asaikedah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on Leave a comment

Kembali Setelah Seminggu Server Down

Assalamualaikum dan salam hormat,

Server baru, kini https://niaga24jam.com bersiaran menggunakan server baru yang disokong oleh kuasa cloud yang lebih mantap, laju dan tinggi privacy.

Kepada blogger, usahawan dan peniaga online yang berhasrat untuk hosting blog masing-masing dengan kos yang sangat-sangat berpatutan dan disokong pulak oleh kuasa mesin yang lebih mantap. Anda boleh cuba cara ini dan untuk server kali ini, admin dapat pakej server percuma untuk tempoh 1 tahun pertama + https percuma, server saiz 10gb dan speed lebih laju dari server lama yang admin pernah guna sebelum ini. Yang penting server kali ini menggunakan perkhidmatan cloud server berbanding yang sebelum ini iaitu share hosting.

Ada pertanyaan dan berminat untuk cuba cara ini, boleh masej dekat admin dan nak pasang benda ini kena ada sedikit kepakaran yang agak mencabar terutamanya jika hendak melakukan aktiviti perpindahan data iaitu dari server lama ke server baru. Tak ada cpanel kali ini…heee..hee..banyak kena guna command line.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.