Categories
Client Herba Tradisional

Tip Percuma Untuk Jadi Suami Kesukaan Isteri

Bismillah,

Khas untuk pengguna Telegram dan yang sudah berkahwin sahaja.

Dapatkan  tip menarik secara percuma bagaimana cara seorang suami di zaman ini mengatasi pelbagai masalah berkaitan hubungan ketika bersama secara selayaknya sebagai seorang suami… kepada yang sering mengalami masalah ketika bersama, makanya tidak perlu membazirkan wang yang banyak untuk membeli pelbagai produk yang belum tentu kena dengan masalahnya. Dapatkan ilmu mengenainya, dapatkan tip percuma duluan dan langkah berikutnya baru mulakan proses pengubatannya jika sudah tahu dimana puncanya… boleh macam tu?…

Bagi yang malu bertanya, di sinilah tempatnya untuk meneroka dan mencedok ilmu berkaitan rahsia rumah tangga dan tip bagaimana mengatasi masalah yang sering dihadapi oleh kebanyakkan para suami diluar sana dan ilmu ini dibuka secara PERCUMA…. jangan lupa untuk jadi subscriber naaaa…

Selamat majujaya….

Tip PERCUMA Untuk Para Suami Jadi Lebih Power & Padu – https://t.me/IsteriSuami

RM 0.00

Selain daripada aktiviti berbagi tip PERCUMA untuk jadi Suami KEBANGGAAN Isteri. Pihak kami juga ada menawarkan beberapa produk TERPADU & TERBAIK  hasil dari bahan khazanah alam semulajadi… Produk patut cuba tak boleh tak cuba.. kena cuba juga walauapa cara sekalipun..

Lelaki & Wanita Boleh Guna. Memang Power & Padu…

Minyak Ubi Jaga Emas

Shopee: Oil Ubi Jaga Emas (15ml ) Rm 19.90 – https://shopee.com.my/product/111096670/18688733454?d_id=59901

Oil Ubi Jaga Emas (60ml) Rm 49.90 • – https://shopee.com.my/product/111096670/19288437247?d_id=59901

Minyak Kote Mamak…

Kote Mamak Oil 15ml RM 20.00 – https://shopee.com.my/product/111096670/20988716316?d_id=59901

Jangan Terlepas Daptkan Produk Khazanah Alam 100%.
Berkesan Tanpa Bahan Kimia 100%.

Kini boleh di order Di Shopee …. dapatkan sekarang!..
Dapatkan Khazanah alam semulajadi, berkesan tanpa bahan kimia ….

0 SUCCESSFUL ORDERS

28 viewed until today

Tonton Video

Categories
Research & Development

Laman Web Konsep Untuk Kegunaan Komuniti Setempat

Bismillah,

Sistem komuniti sederhana cadangan yang sesuai setakat ini….

Ini adalah contoh laman web konsep cadangan untuk komuniti yang ringkas, mudah dan sesuai untuk diadakan bagi mempermudahkan pelbagai aktiviti yang melibatkan komuniti setempat, terutamanya yang berkaitan dengan aktiviti keusahawanan. Konsep seperti ini, biasanya dipilih oleh komuniti yang ingin mandiri. Biasanya, peranan seperti ini sangat aktif dimainkan oleh pihak ketiga seperti FB, Telegram atau Whatsapp dan kini mereka memiliki dan mengawal semua pengkalan data komuniti yang yang menggunakan perkhidmatan yang disediakan  untuk kelangsungan perniagaan mereka bagi tempoh jangka masa panjang.. Rugi, jika dibiarkan hal ini berlarutan. Dapat memiliki dan menguasai pangkalan data, kumpulan tersebut sememangnya sangat hebat… hanya  yang mengetahuinya sahaja akan tahu bertapa pentingnya aktiviti menguasai pangkalan data tersebut….

Jika komuniti setempat tersebut memiliki jumlah ahli yang ramai, makanya…… laman web konsep yang dicadangkan adalah seperti yang tertera di bawah…. ianya ringkas, mudah dikendalikan, kos projek yang sederhana dan sangat-sangat sesuai untuk dicuba…. Tetapi harus diingat, ini untuk kegunaan komunti setempat…

Tak tahu tanya saya… kerana saya terlibat secara penuh dengan aktiviti pemasangan dan penetapan aktiviti sistem ringkas tersebut.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Categories
Research & Development

Solusi Terpantas Apabila Ringgit Malaysia Susut Nilai

Bismillah,

Ringgit Malaysia susut nilai dan kadar inflasi menggila. Apa yang perlu dilakukan untuk kekal selamat dan supaya aktiviti seharian dapat diteruskan dalam keadaan aman dan damai?..

Ini yang admin buat..

Buat masa ini, ketika Ringgit Malaysia sedang mengalami aktiviti penyusutan  nilai semasa, pendekatan drastik yang dilakukan oleh pihak admin adalah melakukan aktiviti lindung nilai ( hedging ) Ringgit Malaysia iaitu dengan cara menukarkan nilai Ringgit Malaysia dalam jumlah tertentu ke nilai aset Bitcoin. 

Ada banyak cara lagi yang boleh digunakan tetapi untuk tahun 2023 / 24, admin lebih selesa dengan teknik yang admin gunakan di atas tadi supaya dapat menyerap hentakkan kadar inflasi yang semakin membimbangkan itu.  Purata kadar lindung nilai jika kita menggunakan aset Bitcoin adalah sekitar 10% sehingga 150% per tahun dan berapa pulak jumlah komitmen yang admin perlukan per tahun?. Sekitar RM24k – RM120k per tahun. Jika sepanjang aktiviti proses lindung nilai ini berjalan dan hanya berjaya mendapat 10% secara keseluruhanya, ianya masih lagi berguna jika dibandingkan dengan kadar inflasi semasa dalam negara Malaysia yang berada di bawah paras 4% per tahun.

Harga terkini untuk 1 Bitcoin = RM138635.32 ( harga ketika artikal ini dimuat naik).

Untuk belajar teknik lindung nilai menggunakan aset Bitcoin, sila bergabung dan bertanya di channel Telegram https://t.me/keriptokarensi.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.