Categories
Business Open Format Concept Research & Development

Group Iklan Telegram Malaysia

Saja nak share untuk kegunaan kaki iklan percuma. Emmm, lokasinya di aplikasi Telegram. Kerja-kerja pemasaran tetap akan diteruskan dengan bangganya biarpun hasil jualannya tidak seberapa……benda free, sudah menjadi adat keterbatasanya dan perlu kerja lebih kuat…heee…heeeee.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Perkongsian untuk kegunaan kaki iklan viral dan yang suka akan pilihan teknik pemasaran secara percuma. Emmm…….lokasinya,  di aplikasi smartphone iaitu Telegram group. Setelah beberapa penapisan dibuat, hanya itu sahaja yang berbaki dan yang lainnya sila ambil dari dalam group yang pertama di bawah. Semoga info yang sedikit ini bermanfaat untuk kita semua.

Telah sedia maklum, ” kerja pemasaran itu payah pada peringkat permulaannya tetapi setiap kepayahan itu ada habuan yang baik dihujung-hujungnya”. Oleh itu, kena terus buat sehingga berjaya.

Senarai group iklan Telegram yang masih aktif.

  1. https://t.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes di bawah kelolaan pihak team pemasaran t.me/niaga24jam ( kapasiti BOLEH LINK terkini 11400++ audience ). Ada banyak lagi kelebihan yang lain-lainya dan kena join group baru tau apa yang menariknya. Untuk makluman awal, group tersebut adalah group iklan dan database. Tugasnya adalah menyediakan kemudahan organik trafik dan audience secara percuma yang luar biasa lumayannya. Pandai-pandai laa untuk menyesuaikan diri apabila telah berada di dalam group tersebut. Selamat majujaya.

Sumber pendapatan untuk pemilik group dan channel.

Ini sangat menarik dan pakej yang disediakan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam ini hanya terbatas untuk pemilik group dan channel yang berminat sahaja. Info menarik berikutnya, sila masej admin team pemasaran t.me/niaga24jam iaitu En @asaikedah.

Emmm, yang lain-lainya sila ambil dari dalam group di atas tadi.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

One reply on “Group Iklan Telegram Malaysia”

Setahun lebih admin jaga group tu…….nak yang lebih cantik sila layan iklan SEO yang kerjanya grab buyer dari search engine….bukan iklan berbayar pay per click tu tetapi iklan organik…….iklan bersifat long term…..try jangan tak try..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *