Posted on 1 Comment

Group Iklan Telegram Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Perkongsian untuk kegunaan kaki iklan viral dan yang suka akan pilihan teknik pemasaran secara percuma. Emmm…….lokasinya,  di aplikasi smartphone iaitu Telegram group. Setelah beberapa penapisan dibuat, hanya itu sahaja yang berbaki dan yang lainnya ambil dari dalam group. Semoga info yang sedikit ini bermanfaat untuk kita semua.

Telah sedia maklum, ” kerja pemasaran itu payah pada peringkat permulaanya tetapi setiap kepayahan itu ada habuan yang baik dihujungnya”. Oleh itu terus buat sehingga berjaya.

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://t.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes di bawah kelolaan pihak team pemasaran t.me/niaga24jam ( kapasiti 3500++ members ). Ada banyak lagi kelebihan yang lain-lainya dan kena join group baru tau apa yang ada. Untuk makluman awal, group tersebut adalah group iklan dan database yang menyediakan kemudahan organik trafik dan audience secara percuma. Pandai-pandai laa menyesuaikan diri apabila berada di dalam group tersebut. Selamat majujaya.

Peminat bisnes dropshiping, rujuk sini…

  1. Produk kecantikkan Dr Laurenne ( untuk join info produk, pengedar dan bisnes dropship sahaja ) – t.me/drlaurannebysuriati

Untuk peminat marketplace ( terbaru )….

  1. Marketplace dibuka untuk tarik perhatian pelawat unik dari search engine, pemasaran berkonsepkan vendor, viral dan untuk iklan yang berkonsepkan jangka masa panjang. Komisen jualan 0.5% sahaja dan penyertaannya adalah percuma. Konsep open source dan disokong oleh sistem pembayaran berkonsepkan escrow ( selamat dari scammer ). Sesi percubaan adalah terhad dan dibuka untuk 20 orang perserta yang terawal sahaja. Pendaftarannya di sini – https://ldmy.tk.

Emmm, itu saja yang ada pun. Yang lain-lain tu admin kena tunggu pemilik group buka tawarannya dekat sini. Kepada pemilik group yang berminat untuk masuk senarai group Telegram yang patut disertai, sila telegram admin team pemasaran t.me/niaga24jam.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Like, Tanda Sokongan Padu (0)

1 thought on “Group Iklan Telegram Malaysia

  1. Setahun lebih admin jaga group tu…….nak yang lebih cantik sila layan iklan SEO yang kerjanya grab buyer dari search engine….bukan iklan berbayar pay per click tu tetapi iklan organik…….iklan bersifat long term…..try jangan tak try..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *