Posted on 1 Comment

Group Iklan Telegram Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Perkongsian untuk kegunaan kaki iklan viral dan yang suka akan pilihan teknik pemasaran secara percuma. Emmm…….lokasinya,  di aplikasi smartphone iaitu Telegram group. Semua senarai yang ada, admin dah join dan left pun sudah begitu banyak ( susah untuk dapat sales tetapi untuk menghantar masej berbentuk perniagaan ianya sangat berkesan ). Memandangkan pengiklanan itu sangat penting, makanya admin senaraikan juga beberapa daripadanya komuniti pengiklanan yang bermanfaat untuk kita semua.

Telah sedia maklum, ” kerja pemasaran itu payah pada peringkat permulaanya tetapi setiap kepayahan itu ada habuan yang baik dihujungnya”. Oleh itu terus buat sehingga berjaya.

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://t.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes di bawah kelolaan pihak admin ( kapasiti 2500++ members ). Sertai group ini, anda akan dapat access marketplace yang mantap dan beberapa lagi group pengiklanan untuk tujuan pemasaran bagi  tempoh jangkamasa panjang dan link marketplace nya ada di bawah dan lain-lain boleh ambil dari dalam group ini. Yang lain-lainya admin sudah remove, kerana owner group tidak berminat lagi untuk berkerjasama dengan pihak admin dan yang selebihnya disebabkan admin group tidak aktif. Heee…heeeeee….Yang join group no 1 dan 2 ini, akan dapat peluang shopping barang-barang terpilih pada harga terlajak diskaun sehingga 90%. Yang mana join group ini, anda akan diberi hadiah percuma iaitu DigiByte coin dan maklumat mengenainya ada di group tersebut.

Peminat bisnes dropshiping, rujuk sini…

  1. Produk kecantikkan Dr Laurenne ( untuk join info produk, pengedar dan bisnes dropship sahaja ) – t.me/drlaurannebysuriati

Untuk peminat marketplace ( terbaru )….

  1. Marketplace dibuka untuk tarik perhatian pelawat unik dari search engine, pemasaran berkonsepkan vendor, viral dan untuk iklan yang berkonsepkan jangka masa panjang. Fee 0.5% akan dikenakan terhadap produk yang berjaya dan terjual sahaja dan penyertaannya adalah percuma. Konsep open source dan disokong oleh sistem pembayaran berkonsepkan escrow ( selamat dari scammer ). Sesi percubaan adalah terhad dan dibuka untuk 20 orang perserta yang terawal sahaja. Pendaftarannya di sini – https://ldmy.tk.

Emmm, itu saja yang ada pun. Yang lain-lain tu admin kena tunggu pemilik group yang buka tawarannya di sini. Kepada pemilik group yang berminat untuk masuk senarai group Telegram patut disertai, sila telegram admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

1 thought on “Group Iklan Telegram Malaysia

  1. Setahun lebih admin jaga group tu…….nak yang lebih cantik sila layan iklan SEO yang kerjanya grab buyer dari search engine….bukan iklan berbayar pay per click tu tetapi iklan organik…….iklan bersifat long term…..try jangan tak try..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *