Categories
Business Open Concept Research & Development

Group Iklan Telegram Malaysia

Perkongsian yang sangat menarik dan benda ini free dan sesuai untuk promote segala macam produk dan perkhidmatan secara manual…sesuai untuk anda tuuuu!…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Perkongsian menarik untuk kegunaan kaki iklan viral percuma. Semoga info yang sedikit ini bermanfaat untuk kita semua. Sila rujuk dibawah….

Senarai group iklan Telegram yang masih aktif.

 1. https://t.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes di bawah kelolaan pihak team pemasaran t.me/niaga24jam ( kapasiti BOLEH LINK terkini 80 ribu+ ). Ada banyak lagi kelebihan yang lain-lainya dan kena join group baru tau apa yang menariknya. Untuk makluman awal, ini adalah group iklan, share ilmu bisnes dan database. Tugasnya adalah, menyediakan kemudahan organik trafik dan audience secara percuma. Selamat majujaya dan yang lain-lainnya lihat di bawah…
 2. https://t.me/onlineshopmalaysia2u
 3. https://t.me/gengusahawanonline
 4. https://t.me/iklanmasyukkk
 5. https://t.me/QE_linkPromo
 6. https://t.me/Iklan_Free_1
 7. https://t.me/UsahawanKita
 8. https://t.me/iklankanbisnesanda
 9. https://t.me/iklan24hour
 10. https://t.me/Iklan24_jam
 11. https://t.me/joinchat/AAAAAD5hPU0qYBOOHejPXQ
 12. https://t.me/GengBisnesOnline1Juta

Sumber pendapatan untuk pemilik group dan channel.

Pakej ini sangat menarik dan pakej ini disediakan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam. Tugasnya jadi hos rasmi kepada bot iklan autoviral dan hanya terbatas kepada pemilik group dan channel yang berminat sahaja. Info menarik berikutnya, sila masej admin team pemasaran t.me/niaga24jam iaitu En @asaikedah.

Emmm, yang lain-lainya sila cari sendiri..haaaa..haaaa..haaa.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

One reply on “Group Iklan Telegram Malaysia”

Setahun lebih admin jaga group tu…….nak yang lebih cantik sila layan iklan SEO yang kerjanya grab buyer dari search engine….bukan iklan berbayar pay per click tu tetapi iklan organik…….iklan bersifat long term…..try jangan tak try..

Hasil terkini 10/2020. Dalam group tu ada bot iklan autoviral. Selepas guna bot iklan autoviral tu, kempen mula membuahkan hasil. Dah ada maklumbalas dari viewer dan dah mula dapat tempahan dari viewer. Rumusannya, untuk dapat hasil dari market Telegram kempen kena aktif setiap masa, guna channel Telegram sebagai tapak pemasaran, join banyak group untuk buat kempen dan jika tak mampu…..sila guna bot iklan untuk bantu buat kempen. Ini hasil yang dibuat oleh team pemasaran t.me/niaga24jam, jumlah penampilan iklan tempoh 24 jam mencecah 500K+/0.1% tindakbalas.

Selamat majujaya semuanya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *