Categories
Business Open Format Concept Research & Development

Group Iklan Telegram Malaysia

Perkongsian yang sangat menarik dan benda ini free dan sesuai untuk promote segala macam produk dan perkhidmatan secara manual…sesuai untuk anda tuuuu!…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Perkongsian menarik untuk kegunaan kaki iklan viral percuma. Emmm…….lokasinya,  di aplikasi smartphone iaitu Telegram group. Setelah beberapa penapisan dibuat, hanya itu sahaja yang berbaki dan yang lainnya sila ambil dari dalam group yang pertama di bawah. Semoga info yang sedikit ini bermanfaat untuk kita semua.

Telah sedia maklum, ” kerja pemasaran itu payah pada peringkat permulaannya tetapi setiap kepayahan itu ada saja jalan untuk dipermudahkanya”. Oleh itu, ini merupakan salah satu darinya dan kena terus buat dan terus buat sehingga berjaya.

Senarai group iklan Telegram yang masih aktif.

 1. https://t.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes di bawah kelolaan pihak team pemasaran t.me/niaga24jam ( kapasiti BOLEH LINK terkini 26400++ audience ). Ada banyak lagi kelebihan yang lain-lainya dan kena join group baru tau apa yang menariknya. Untuk makluman awal, group ini adalah group iklan dan database. Tugasnya adalah, menyediakan kemudahan organik trafik dan audience secara percuma dan luar biasa lumayannya. Pandai-pandai laa nanti untuk menyesuaikan diri apabila telah berada di dalam group itu nanti. Selamat majujaya dan yang lain-lainnya lihat di bawah…
 2. https://t.me/onlineshopmalaysia2u
 3. https://t.me/gengusahawanonline
 4. https://t.me/iklanmasyukkk
 5. https://t.me/QE_linkPromo
 6. https://t.me/Iklan_Free_1
 7. https://t.me/UsahawanKita
 8. https://t.me/iklankanbisnesanda
 9. https://t.me/iklan24hour
 10. https://t.me/Iklan24_jam
 11. https://t.me/joinchat/AAAAAD5hPU0qYBOOHejPXQ

Sumber pendapatan untuk pemilik group dan channel.

Ini sangat menarik dan pakej yang disediakan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam ini hanya terbatas kepada pemilik group dan channel yang berminat sahaja. Info menarik berikutnya, sila masej admin team pemasaran t.me/niaga24jam iaitu En @asaikedah.

Emmm, yang lain-lainya sila cari sendiri..haaaa..haaaa..haaa.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

One reply on “Group Iklan Telegram Malaysia”

Setahun lebih admin jaga group tu…….nak yang lebih cantik sila layan iklan SEO yang kerjanya grab buyer dari search engine….bukan iklan berbayar pay per click tu tetapi iklan organik…….iklan bersifat long term…..try jangan tak try..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *