Categories
Bitcoin Open source Research & Development

Cara Mudah Kaut Untung Dekat Bitcoin Market

Tindakkan yang perlu ada jika terlibat dengan aktiviti trading bitcoin….boleh sedut cara ini dan aplikasikanya sampai jadi…..bitcoin…bitcoin….bitcoin….bitcoin…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Biasanya, bila harga bitcoin naik admin akan kata dalam hati “tungu harga murah sikit baru beli”…….dan sebaliknya pulak bila harga dah turun, admin akan kata dalam hati dengan nada yang lebih kurang sama juga ” harga akan turun lagi tuuuu ” dan tunggu duluuuuuuuuu.

Jika sudah terkena penyakit was-was

Kesudahanya, melepas semua peluang-peluang yang ada. Emm……….hal ini disebabkan admin telah terkena dengan penyakit was-was. Penyakit ini telah mengusai diri dengan rakusnya sehingga mampu mengawal diri admin sehingga menjadi seorang penakut ditahap melampau di tempat yang tidak sepatutnya. Jadinya, jika ingin terlibat di dalam dunia trading terutamanya yang melibatkan bitcoin. Penyakit was-was ini perlu di atasi dengan sebaik-baiknya terlebih dahulu. Sangat penting hal ini.

Bitcoin news

Cara berani mati

Bila masa boleh kaut untung dengan cara ini?. Caranya mudah sangat-sangat iaitu dengan mengambil tindakkan berani mati untuk membuka posisi baru dan mampu membuat keputusan  yang sesuai pada tahap berani mati sama ada untuk beli atau jual. Lepas tahap ini baru akan terperasan macam mana untung atau rugi tercipta. Bila terkena bab rugi, ini kena belajar bab sabaq dan masa pulakkkkkkkk…….heee..heeeeee. Banyak lagi sebenarnya………..

Boleh saja jika nak sedut ilmu ini secara instant, tapi bukan free naaaaaa.

Lain kali pulak sambung kesah yang tidak berkesudahan ni dan jika berhasrat untuk belajar cara trading like warrior yang tak takut mati, sila whatsapp/telegram pihak admin ditalian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: admin freelance underground investor….ilmu yang diperturunkan tidak diberikan sijil dan yang segala bagai denganya….dapat ilmu trading sahaja….bab sijil tu boleh buat sendiri jika perlu….heeee…heeee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *