Categories
Open source Research & Development

Iklan Viral Percuma Zero Kos

Ada cara manual dan automatik. Kurang bajet usahakan guna cara manual duluan dan bot autoviral untuk yang punya bajet….ia update status setiap 10 minit waktu puncak dan aktif 24 jam. Itu bezanya…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Boleh cuba perkhidmatan serupa ini di platfom Telegram, sila rujuk t.me/niaga24jam

Dapat trafik organaik secara percuma….

Trafik ORGANIK yang percuma, aktif dan sangat berpotensi untuk kempen atau kerja-kerja iklan secara auto dan manual. Status trafik terkini sekitar 54K+ 100K+. Macam mana cara guna trafik free yang telah tersedia ini?. Hanya perlu rajin untuk post iklan diwaktu puncak dengan tanpa rasa jemu. Ini kerana sifat pengguna yang ada di platfom tersebut bersifat hit n run….tak tahu bila masa mereka betul-betul aktif di platfom tersebut tetapi mereka selalu ada di situ. Ceritanya kena rajin…itu sahaja. Nak lagi extreme kena try guna bot auto viral…yang mana iklan akan ditadbir urus oleh bot secara auto dan 24 jam.

Tawaran ini terhad…

Emmmm, dalam group tu ada bot iklan auto viral tetapi untuk members yang join group buat pertama kali sahaja. Boleh test bertapa mantapnya  bot tersebut menjalankan tugasnya. Bot auto viral tersebut akan update status setiap 10 minit, random dan jalan 24 jam. Menarik kan?.. Untuk test bot tersebut kena join group t.me/niaga24jam, kemudian klik /booking. Tapi sayang, slot yang disediakan sangat terhad iaitu 10 slot sahaja kerana bot dibuat untuk membantu usahawan yang serius sahaja. Giiteeeeewwwww laaaaa kisahnya.

Jumpa anda di sana!…..bertapa seriusnya bot iklan dari team kami buat kerja, boleh rujuk di bawah….

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Sale!

BOT IKLAN TELEGRAM AUTOMATIK | TERHAD 1 SLOT SAHAJA | RM15 UNTUK 30 HARI

RM 0.00RM 10,550.00

Plan percubaan PERCUMA. 10 slot sahaja dibuka, 1 percuma 9 berbayar.  Update setiap 10/15 minit / random / automatik / jalan 24 jam dan sokong iklan format video durasi 15 saat + teks bergambar. Memang mudah dan jimat masa…

Mana-mana geng  B40 yang bosan terbeban dengan kos sara hidup tinggi…. klik link di bawah.

Picit… tekan, klik  – https://t.me/BefortiBot
Kemudian taip atau klik /start

91 SUCCESSFUL ORDERS

53287 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,

Tonton Video

  1. 45k+ ( kolam Telegram ) penampilan sekali update. Anggaran 10 ke 12 kali update untuk tempoh 24 jam.
  2. Iklan dihantar setiap 10/15 minit secara rambang ( kolam Telegram ).
  3. Iklan terpampang di group hos rangkaian Telegram + Blog pemasaran SEO + Twitter ( X ) + Google search engine muka depan 1 atau 2 + Whatsapp + Tiktok ( format video singkat ).
  4. Sokongan iklan format teks bergambar statik dan video pendek durasi 15 saat ( terbaru ). Video suntingan adalah percuma.
  5. Pelayan iklan beroperasi 24 jam secara automatik ( kolam Telegram sahaja ).
Kelamahan:
  1. Tempat adalah terhad. Hanya 10 slot sahaja yang dibuka. 1 percuma dan 9 berbayar.
Benda free yang paling berguna… Bantuan teknikal untuk usahawan yang lemah dalam bidang pemasaran akan diberikan secara percuma tetapi untuk mereka yang berani layan pakej berbayar sahaja. Pertanyaan, sila telegram admin team pemasaran t.me/niaga24jam yang bertugas iaitu En https://t.me/maketmakers.
Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *