Categories
Open source Research & Development

Iklan Viral Percuma Zero Kos

Ada cara manual dan automatik. Kurang bajet usahakan guna cara manual duluan dan bot autoviral untuk yang punya bajet….ia update status setiap 10 minit waktu puncak dan aktif 24 jam. Itu bezanya…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Boleh cuba perkhidmatan serupa ini di platfom Telegram, rujuk t.me/niaga24jam

Dapat trafik percuma….

Free trafik yang aktif dan sangat berpotensi untuk kempen atau kerja-kerja iklan secara manual yang bersifat percuma. Status trafik terkini sekitar 54K+. Macam mana cara guna trafik free yang telah tersedia ini?. Hanya perlu rajin untuk post iklan diwaktu puncak dengan tanpa rasa jemu kerana sifat pengguna yang ada di platfom tersebut bersifat coklat kit kat iaitu sekejap ada dan sekejap tiada….tak tahu bila masa mereka betul-betul aktif di platfom tersebut. Ceritanya kena rajin…itu sahaja. Nak lagi extreme kena try guna bot auto viral…

Tawaran ini terhad…

Emmmm, dalam group tu ada bot iklan auto viral tetapi untuk members yang join buat pertama kali sahaja. Boleh test bertapa mantapnya  bot tersebut menjalankan tugasnya. Bot auto viral akan update status setiap 10 minit, random dan jalan 24 jam. Menarik kan?.. Untuk test kena join t.me/niaga24jam kemudian klik /booking. Tapi sayang, slot yang disediakan sangat terhad kerana bot dibuat untuk membantu usahawan yang serius sahaja. Giiteeeeewwwww kisahnya.

Jumpa anda di sana!…..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *