Categories
Research & Development Web & Blog Activity

Pekan Jeniang Kedah 1994

Tahun 1994, admin pernah sekolah di SMKTS Pekan Jeniang Kedah. Saja habaq walaupun takdak sapa tanya..

Bismillahi,

Tahun 1994, admin pernah sekolah di SMK Tunku Sulong Jeniang, pekan Jeniang, Kedah. Berjaya menamatkan sesi persekolah dengan keputusan tidak cemerlang sama sekali. Heee…heee.

Pernah didenda cikgu dengan berdiri di dalam dewan ketika sesi peperiksaan sedang dijalankan ( jika cikgu tu masih hidup, admin harap dia baca masej ini, harap keturunan dia tidak seperti dia )… pernah dipulaih perut oleh cikgu disiplin kerana gagal menjawab soalan ” apakah cita-cita kamu dimasa depan? “. Jawapan admin, tak tau lagi masa depan lagu mana… kepada cikgu disiplin bernama Cikgu Faizal.. ini salah satu darinya kerjaya keras yang telah dikuasai dan paling saya minat di tahun 2024, iaitu pembuat sistem pemasaran berkonsepkan bot AI untuk kegunaan masyarakat dalam format open source. Ini masa depan yang saya impikan tetapi, 1994 teknologi internet dan pengetahuan masih mundur, jadi impian itu masih kelam buat semua orang..

Kepada kawan-kawan yang masih hidup dari generasi akhir persekolahan SMK Tunku Sulong 1994. Saya menjemput anda semua untuk memanfaatkan sistem ringkas ini untuk kesejahteraan kewangan masing-masing.. Ianya disediakan secara PERCUMA.

Perlu ada aplikasi Telegram untuk menggunakanya. Khidmat kerja iklan untuk hebahan tersebut akan berkembang dimerata-rata tempat adanya.. makanya, kepada generasi SMK Tunku Sulong 1994, yang terlibat dengan aktiviti perniagaan dan perlu kepada perkakas memasaran yang menjimatkan kos. Maka sistem tersebut sangat lah berguna…

Selamat majujaya dan jika lambat, lembik, penakut akan kena tinggai dibelakang.

Kategori: B40

Kategori: Awam

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *