Categories
Cryptocurrency Research & Development

Projek $100 urusniaga aset blockchain teknologi untung bulan sept/2022 $0.60

Buang masa…buang masa..eeemmmm

Bismillah,

Haaaa..haaaaaa…itu hasil bulan 9/2022. Tak boleh kaya jika macam itu punya hasil…untung bersih hanya $0.60…pungggggaaahhhhh…

Paling penting modal $100 selamat dan projek masih boleh diteruskan untuk bulan berikutnya. Bulan 9/2022 harga aset blockchain teknologi Bitcoin cash bergerak mendatar dan kesilapan admin adalah masuk untuk buka posisi BELIAN terlalu awal…untungnya apabila terlibat dalam urusniaga spot adalah……jika berlaku susut nilai sementara seperti di atas, langkah berikutnya yang perlu digunapakai adalah TERPAKSA tukar ke plan berikutnya iaitu BELI dan SIMPAN buat sementara waktu sehingga dapat peluang untuk tutup posisi dalam keadaan modal pokok $100 selamat sepenuhnya….Biasanya, tempoh bertenang setiap urusniaga adalah 5 ke 7 hari sahaja waktu menunggunya…memandangkan TA menunjukkan pasaran masih sihat, maka plan BELI dan SIMPAN akan diberi keutamaan berbanding tutup posisi sedia ada dalam keadaan susut nilai pada modal pokok….

Untuk projek $100, tiada istilah reload tambah kekuatan modal pokok jika telah susut nilainya. Setakat hari ini, modal pokok $100 masih lagi bertahan + untung yang sudah ditukar ke Bitcoin sebanyak 0.001+. Untuk projek kali ini, setiap keuntungan akan terus ditukar dan disimpan dalam bentuk Bitcoin. Kenapa?….Bitcoin tidak seperti Ringgit Malaysia, telah susut nilai ke paras terendah sejak 1998….ini salah satu dari plan kalis inflasi untuk rakyat Malaysia dan admin guna teknik ini…bising dekat pemerintah kerana RM susut nilai pun tak ada gunanya..bukanya mereka tidak tahu..mereka tahu….ya mereka tahu.

Admin tukar TA, untuk buka posisi BELIAN admin guna RSI / 8H dengan LIMIT OS – 20%…Tungguuuu hasilnya.

Untuk buka akaun trading dan belajar trading secara PERCUMA, bergabung di channel ini https://t.me/keriptokarensi

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *