Categories
Marketing Research & Development

Cara Iklan Dan Cari Bakal Pelanggan Untuk Bisnes Offline

Try dulu…mana tau menjadi kan?..

Bismillah,

Pada asalnya sistem sederhana ini dibuat untuk membantu pengusaha homestay sekitar negeri Kedah. Jeng..jeng..bila diteliti balik, ia juga sesuai digunakan untuk menarik bakal pembeli ke kedai atau tapak jualan yang dijalankan secara offline….cuma cara iklannya sahaja dibuat secara online..emmmm, ini salah satu daripada trend untuk mengejar bakal prospek di Malaysia dan cara ini masih ada sengatnya…

Kepada pemilik perniagaan yang mana jualan offline semakin sendu tuuuuu. Aaahaaa! boleh try kemudahan yang disediakan ini… mana tau, menjadi?. Apa pun kena try dulu sebelum kata tak jadi… kami bagi try PERCUMA benda ni. Kenapa PERCUMA?.. kerana, ini perkhidmatan terbaru yang kami cuba serap masuk ke pasaran… benda baru ni kena bagi try free dulu… dan perangai ni sudah lama team kami amalkan…. sebelum dijadikan pakej berbayar.

Kenapa perlu cuba cara ini?..

Laman web pemasaran ini mesra enjin pencari ( SEO ). Makanya, mudah lahh setiap iklan yang telah di pum masuk ke internet untuk dijumpai secara online nanti. Selain dari itu, pihak kami juga akan guna BOT algoritham untuk buat kempen automatik secara berjadual. Supaya setiap iklan BOLEH tersebar dengan lebih luas akan kawasan jajahanya… Antara lokasi kesukaan bot kami akan terjah adalah Facebook, Twitter, Tiktok, Telegram dan Whatsapp. Kadang-kadang dekat IG pun kami akan terjah.

Ada bantuan peta untuk ke lokasi… ( ini alat penting untuk bisnes offline ).

Yang syoknya, kami perkuatkan lagi sistem ini dengan koordinat peta supaya ianya nanti jadi lagi mudah dan mesra sehingga timbul rasa tertarik dihati pelanggan untuk terjah ke kedai offline yang mereka suka dan jumpa secara online. Koordinatnya, nanti akan tepat jatuh atas bumbung kedai… Dengan cara itu pelanggan tak sesat, maka peluang untuk dapat jualan juga akan jadi lebih ceerahhhh. Hakikatnya, pelanggan di Malaysia…..masih suka akan cara lama ini dan ini adalah peluang terbaik untuk tarik pelanggan. Hanya peniaga yang tau cara gunanya akan guna cara ini… dan cara ini adalah salah satu darinya yang masih relevan.

Tetapi kalau pelanggan dah mai, lepas tu tak qreti nak layan pelanggan…dan pelanggan belah p.. maka itu salah pemilik perniagaan laaaa.. Kami boleh bantu setakat itu sahaja…

Sistem dia boleh tengok dekat bawah… Tapi, sistem tu kami buat untuk pengusaha homestay dan untuk bisnes offline yang lain-lain… cara buatnya lebih kurang macam tu laaa juga.. Tapi yang dekat bawah tu contohnya sahaja…

Jika minat nak try, Telegram admin yang bertugas di alamat https://t.me/maketmakers atau boleh email ke support-team@niaga24jam.com.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Ini haaa…cara yang dikatakan itu..

Homestay Kodiang, Kedah

RM 160.00RM 200.00

Selamat datang ke Kodiang, Kedah Darulaman.

Kemudahan homestay TERSEDIA untuk para pengunjung yang terpaksa bermalam di Kodiang. Kemudahan baguih dok adaa!..

Pilih yang mana sesuai….ikut bajet masing-masing. Sebarang pertanyaan, sila masej admin bertugas….

Kepada pemilik homestay!… ini kemudahan sederhana untuk kasi viralkan homestay masing-masing. Berminat, sila masej admin bertugas di https://t.me/maketmakers.

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

3222 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,

Tonton Video

Be the first to write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Homestay Kodiang, Kedah”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *