Categories
Cryptocurrency Decentralized Research & Development

Cryptocurrency Exchange Yang Support Ringgit Malaysia

Ada berani untuk mencubanya?….local platfom dan support semua jenis cryptocurrency / MYR

Assalamualaikum dan salam hormat,

Boleh singgah di laman web ini direkteri.com. Platfom ini diadoptasikan mengikut konsep open source, ringkas, mesra pengguna dan dibuat khusus untuk kegunaan private group. Tetapi boleh juga digunakan oleh yang bukan ahli, jika mereka berkehendak.

Emm, pekhidmatan escrow turut disediakan untuk menghalang aktiviti penipuan terancang oleh geng scammer. Tidak perlu verifikasi dan support semua jenis cryptocurrency ke MYR. Sangat mudah untuk digunakan, hanya perlu tinggalkan iklan sama ada untuk membeli atau menjual. Yang selebihnya akan ditentukan oleh permintaan dan penawaran yang datangnya dari kalangan pengguna platfom tersebut sahaja. Urusan penghantaran boleh dibuat secara direct seperti yang diamalkan oleh localbitcoin atau jika takut kena tipu, boleh saja menggunakan perkhidmatan escrow yang turut disediakan oleh para peserta platfom tersebut yang datangnya dari kalangan mereka yang telah terpilih sahaja. Platfom tersebut hanyalah ruangan untuk pengiklanan semata-mata dan tidak beraksi lebih dari itu dan juga tidak menerima sebarang bentuk deposit sama ada cryptocurrency atau RM.

Emmm, untuk rakyat Malaysia anda dijemput dengan segala hormatnya untuk meramaikan aktiviti ini. Jom ramai-ramai jadi kaya dan lupakan hal GST serta MINYAK HARGA MAHAL…..Heeee…heeeeee.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.