Categories
Research & Development

Hantar iklan format video pendek ke group Telegram secara automatik setiap 10 minit

Ada dekat sini – https://cutt.ly/eAjRnon

Bismillah,

Ini fungsi terbaru yang disumbat masuk ke pelayan bot iklan Telegram milik team pemasaran t.me/niaga24jam.

Dengan adanya kemudahan ini, bot iklan akan menghantar iklan atau kempen dalam format video pendek berdurasi 15 saat berbanding format lama yang sedang digunakan iaitu gambar statik. Iklan dan kempen akan dihantar ke group dan channel Telegram yang terpilih secara automatik setiap 10 minit dan mesin pelayan bot iklan ini aktif 24 jam. Makanya, potensi iklan format video ini untuk menonjol dan tertonjol dimata audience yang ada di dalam group dan channel Telegram terpilih tadi adalah tinggi. Yang sangat bagusnya adalah, iklan akan dijalankan secara automatik dan semuanya dikerjakan oleh bot iklan Telegram mengikut seperti mana yang telah ditetapkan. Jimat masa dan tenaga itu sudah pasti…

Kenapa iklan format video pendek sangat berkesan?.

Audience suka melihat dan mendengar dan tidak boleh dinafikan lagi. Senang cerita, lihat kesan terkini di aplikasi Tiktok dan dari situ lah idea ini terbit untuk dicuba pada aplikasi Telegram.

Ada 2 pakej yang disediakan setakat ini, iaitu pakej percubaan percuma selama 3 hari dan pakej berbayar. Yang paling disarankan adalah try pakej percuma dahulu…jika ada sambutan dan nampak ada jalan boleh buat untung….baru layan pakej berbayar…untuk try pakej percuma….lihat pakej yang disediakan dibawah. Tempat adalah terhad…dannn video editing untuk pakej berbayar disediakan secara percuma.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.


Sale!

BOT IKLAN AUTOMATIK + PAKEJ IKLAN SUPER BOT TERHAD 1 SLOT SAHAJA

RM 0.00RM 10,550.00

Plan percubaan PERCUMA. 10 slot sahaja dibuka, 1 percuma 9 berbayar.  Update setiap 10/15 minit / random / automatik / jalan 24 jam dan sokong iklan format video durasi 15 saat + teks bergambar. Memang mudah dan jimat masa…

Mana-mana geng  B40 yang bosan dengan kos sara hidup tinggi…. klik link di bawah.

Picit… tekan, klik  – https://t.me/BefortiBot
Kemudian taip atau klik /start

88 SUCCESSFUL ORDERS

47289 viewed until today

SKU: N/A Category:

Tonton Video

  1. 45k+ ( kolam Telegram ) penampilan sekali update. Anggaran 10 ke 12 kali update untuk tempoh 24 jam.
  2. Iklan dihantar setiap 10/15 minit secara rambang ( kolam Telegram ).
  3. Iklan terpampang di group hos rangkaian Telegram + Blog pemasaran SEO + Twitter ( X ) + Google search engine muka depan 1 atau 2 + Whatsapp + Tiktok ( format video singkat ).
  4. Sokongan iklan format teks bergambar statik dan video pendek durasi 15 saat ( terbaru ). Video suntingan adalah percuma.
  5. Pelayan iklan beroperasi 24 jam secara automatik ( kolam Telegram sahaja ).
Kelamahan:
  1. Tempat adalah terhad. Hanya 10 slot sahaja yang dibuka. 1 percuma dan 9 berbayar.
Benda free yang paling berguna… Bantuan teknikal untuk usahawan yang lemah dalam bidang pemasaran akan diberikan secara percuma tetapi untuk mereka yang berani layan pakej berbayar sahaja. Pertanyaan, sila telegram admin team pemasaran t.me/niaga24jam yang bertugas iaitu En https://t.me/maketmakers.
Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *