Categories
Marketing Research & Development

Tempat untuk tempek iklan secara percuma di Malaysia

Buat bisnes kena pandai berjimat cermat…Benda free diutamakan…https://is.gd/eamz4r

Bismillah,

Adaaaa…banyak tempat dan untuk tahun 2022, admin sarankan untuk try platfom Telegram.

Kenapa kena try platfom Telegram?..

  1. Banyak group iklan yang boleh disertai secara percuma dan ada sebahagian darinya mempunyai komuniti yang bersaiz besar dan aktif setiap masa. Ciri-ciri seperti ini memang dicari dan perlu ada untuk kemantapan kerja-kerja iklan dan kempen.
  2. Telegram juga menyediakan kemudahan yang sangat banyak berbanding pesaingnya iaitu aplikasi Whatsapp. Ianya sesuai untuk merancakkan pelbagai jenis aktiviti bisnes yang bersifat percuma. Contohnya channel Telegram yang boleh dijadikan tapak jualan percuma untuk usahawan peringkat mula, video pendek durasi bawah 1 minit auto play, VC format Video dan audio dan saiz cloud storage yang besar dan banyak kelebihan lainya lagi…yang peting sekali kena ada sifat kretif untuk mengolahnya sehingga benda percuma ini jadi lebih berguna…
  3. Yang bestnya, Telegram tidak kutip maklumat peribadi pengguna untuk tujuan dan kepentingan bisnes mereka. No tel pulak boleh disembunyikan dan digantikan dengan username sebagai ganti diri untuk chat dan sebagainya….menarik kan?. Kemudahan yang ada ini jangan pulak digunakan untuk jadi scammer pulak.
  4. Payah kena ban kecuali suka meletakkan iklan-iklan yang dilarang oleh pemilik group.

Paling penting sekali, benda ini PERCUMA dan ada peluang untuk JIMATKAN KOS di dalamnya. Contoh group iklan dari aplikasi Telegram yang berjaya dihidupkan sehingga kehari ini ada di bawah…Cuba laaa layan…benda free dan sangat bijak rasanya jika mencuba sesuatu yang percuma dan berguna untuk aktiviti bisnes….

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

T.ME/NIAGA24JAM

Kapasiti pengguna 20K+. Komuniti dasarnya adalah bersifat organik. Di dalamnya ada bot iklan Telegram automatik yang dibangunkan khusus untuk mempermudahkan lagi kerja-kerja iklan. Cuba laaa…

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *