Categories
Homestay Negeri Sebelah Utara

Homestay UUM UITM UNIMAP Selesa Muat 20 Orang

Lokasi sememangnya berdekatan dengan UUM, UNIMAP, UITM, Langkawi Dan Padang Besar, Perlis. Lain-lain lokasi menarik yang berdekatan adalah Bukit Tembak ( Mok Cun ), Gua Kerbau, Gua Gong ( lokasi sejarah perang bisik Kedah-Thai ).

homestay sidiasah

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jika ada aktiviti menarik di sebelah Utara dan perlu kepada homestay yang luas dan yang boleh isi ramai orang. Masej pihak admin yang bertugas danĀ  kapasiti homestay yang ada ini boleh muat sehingga 30 orang ( biasa digunakan untuk rombongan kenduri kahwin ) pada satu-satu masa dan yang agak selesa adalah 20 orang. Harganya, sekitar RM160 sehingga RM180 sahaja.

Kemudahan dan ciri-ciri menarik yang disediakan……….

Lokasi sememangnya berdekatan dengan UUM, UNIMAP, UITM, Langkawi Dan Padang Besar, Perlis. Lain-lain lokasi menarik yang berdekatan adalah Bukit Tembak ( Mok Cun ), Gua Kerbau, Gua Gong ( salah satu lokasi sejarah perang bisik Kedah-Thai ). Aktiviti menjelajah gua dan panjat bukit juga boleh dilakukan di sini….al-kisahnyaaaaaaaaaaa dan lokasi homestay memang menarik, tepi jalan utama dan dekat dengan tempat makan yang murah-murah.

Untuk tempahan, rujuk di sini tempahan homestay Sidiasah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *