Categories
Research & Development Web & Blog Activity

Iklan Auto Viral Pakai Bot Telegram

Cara mudah dan cepat untuk tarik trafik ke page jualan secara automatik dan berpanjangan dengan bantuan bot iklan autoviral dan blog SEO. Terus maju di depan…

Bismillah,

Status iklan atau kempen akan di update setiap 10 minit, random, automatik dan jalan 24 jam. Update iklan setiap 10 minit / 54K 80 ribu+ ( anggaran setiap 10 minit ) dan akan meningkat mengikut pertambahan subscriber di kesemua rangkaian dan hos yang terlibat menjayakan kempen ini.

Ini matlamat berikutnya…

Sangat lumayan trafiknya, mudah dan jimat masa. Sesuai untuk aktiviti kempen dan iklan bersifat jangka masa panjang, random dan berterusan.

Bot yang terlibat…

Mesin yang digunakan adalah bot Telegram. Ini untuk target trafik & pengguna yang datangnya dari market Telegram. Emmm, tidak cukup dengan kekuatan tersebut, jaringan sokongan iklan viral juga ditambah dengan dibawa masuknya perannnn penting yang akan dimainkan oleh blog pemasaran bernadikan enjin SEO supaya usaha ini jadi lebih efektif. Target utamanya, page pertama dan kedua sahaja di dalam senarai enjin pencari seperti Google. Makanya, akan ada 2 komponen yang akan bekerja secara automatik nantinya. Kisahnyaaaaa…

Bagi yang berminat untuk mencuba…

  1. Group rasmi bot iklan auto viral, join di sini t.me/niaga24jam
  2. Pertanyaan berkaitan bot dan pakej iklan, masej admin En @asaikedah
  3. Test bot iklan autoviral secara percuma, join group t.me/niaga24jam dan taip atau klik  /booking.

Dalam tempoh 24 jam berapa banyak anggaran trafik yang bakal diperolehi?…

Jawapanya – ( semasa posting ini dimuat naik ) Sekitar 756 ribu+. Waktu puncaknya antara pkl 7am sehingga 11.59pm. Selepas pada waktu puncak, aktiviti bot akan dikendurkan sedikit operasinya supaya sesuai dengan keadaan market pada waktu tersebut. 

Semua aktiviti tersebut tujuannya untuk tarik seberapa banyak yang boleh trafik bersifat organik dan original dari platfom Telegram dan enjin pencari ke tapak jualan atau landing page dengan harapan dapat ditukarkannya menjadi sesuatu yang menguntungkan penggunnya.

Giiiteeewwwwwww.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *