Categories
Research & Development

Kami Panggil Smarts Drugs

Kegunaanya untuk meningkatkan kuasa kuda untuk minda, supaya lebih fokus, memperbaiki sel otak yang dah kendur, mengatasi masalah pelupa dan meningkatkan daya konsentrasi pada minda keperingkat tertinggi. Buat masa ini, ada 2 produk yang mempunyai rating tertinggi dan kalau nak try………….. boleh try salah satu darinya.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Benda ni admin panggil smart drugs atau nootropics ( bukan dadah sintetik yang kita faham pada hari ini ) dan smarts drugs ini ada banyak jenis, boleh rujuk dekat sini The 7 Types of Nootropics You Should Know. Bahan-bahan yang digunakan untuk pembuatan produk ini banyaknya dikutip dari herba yang telah disahkan oleh barisan neurosaintis yang boleh dipercayai dan memang selamat untuk digunakan ( ketegori green ).

Kegunaanya untuk meningkatkan kuasa kuda untuk minda, supaya lebih fokus, memperbaiki sel otak yang dah kendur, mengatasi masalah pelupa dan meningkatkan daya konsentrasi pada minda keperingkat tertinggi ( geng Silicon Valley, student dalam bidang perubatan, akauntan banyak guna produk yang serupa ini ). Buat masa ini, ada 2 produk yang mempunyai rating tertinggi dan kalau nak try………….. boleh try salah satu darinya. Anda boleh cuba NOOCUBE atau MIND LAB PRO. Emmm, untuk NooCube stoknya boleh order secara direct dari admin ( stok peribadi dan harga terkini RM210  ) dan Mine Lab Pro kena order direct dari laman web MindLabPro.  Harganya jangan ditanya, agak keras kerana produk ini terpaksa diimport dari luar( masalah currency exchange ). Emmmmm….yang pertama NOOCUBE dan yang kedua MIND LAB PRO.

Kami Panggil Smarts Drugs

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 01132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: rakyat Malaysia perlu lebih bijak supaya tidak diperkudakan lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.