Categories
Homestay

Kerja-Kerja Pemasaran Untuk Pengusaha Homestay

Untuk meramaikan lagi pengguna homestay dan untuk kemudahan pengusaha homestay terutamanya sekitar negeri Kedah, Perlis dan juga di negeri-negeri lainnya. Satu platfom tempahan yang mesra pengguna, mesra smartphone, ringkas dan boleh dipercayai telah pun dibangunkan. Sama-sama kita terus maju ke depan dan team kami telah sediakan platfomnya , yang tinggal hanya lah untuk dimanfaatkanya sahaja.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk pengusaha homestay terutamanya sekitar negeri Kedah, Perlis dan juga di negeri-negeri lainnya juga. Kenapa perlu cuba cara ini?.

Projek ini dikendalikan oleh team pemasaran t.me/niaga24jam. Team tersebut telah melancarkan satu laman pemasaran khusus untuk membantu pengusaha-pengusaha homestay yang ada di Malaysia bagi menjalankan kerja-kerja pemasaran terhadap homestay masing-masing supaya senang dijumpai oleh pengguna dengan cara yang lebih mudah dan lebih bersistematik tetapi ringkas cara kerjanya. Ini merupakan salah satu daripada nya inisiatif terbaik dari team pemasaran t.me/niaga24jam untuk membantu pengusaha homestay dan juga pengguna-pengguna homestay yang ada di seleuruh Malaysia. Semuanya telah tersedia, yang tinggal hanya lah untuk dimanfaatkannya sahaja. Al-kisahnya…….

Kepada yang berminat, boleh test run di ruangan booking homestay. 

Untuk masukkan homestay masing-masing ke ruangan tersebut, sila berhubung dengan admin team pemasaran t.me/niaga24jam iaitu en @asaikedah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *