Categories
Kewangan Pengurusan Kewangan Research & Development

Teknik Dan Formula Cara Simpan Duit Ini Memang Berkesan

Jangan mudah percaya dengan posting ini selagi anda tidak menggunakanya…Ternyata cara ini memang sangat berkesan.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hujung bulan 11/2014, baki wang simpanan boleh dikatakan turun sehingga ke tahap kosong. Macam tidak percaya dengan apa yang telah berlaku.

Purata pendapatan bersih dari urusniaga internet sekitar RM 1800 ke RM 2000 sebulan ( pendapatan blogger kampung ). Haa..haaa…….ke mana perginya semua pendapatan yang telah diperolehi?. Setelah kajian dibuat, ternyata salah satu sebabnya adalah duit bocor sana sini ( akibat penggunaan tidak terkawal ).

Bermula pertengahan bulan 11/2014, operasi menyimpan duit secara bersistematik telah dijalankan dan sehingga tarikh posting ini dterbitkan pihak admin telah berjaya menyimpan sebanyak RM 495 ( untuk tempoh 2 bulan percubaan ). Emmm, boleh pulak menyimpan dan ternyata selama ini pihak admin telah tersalah cara dan tersalah guna teknik pengurusan kewangan, terutama sekali bab cara untuk menyimpan duit dengan betul. Jadinya, teruskan membaca jika anda berminat untuk mencuba cara yang dimuat naik ini.

Bagi yang berminat untuk belajar skill simpan duit semudah 1…2….dan….3  ( skill simpan duit sahaja ) yang digunapakai oleh pihak admin. Sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR FORMULA CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50.00 dan akan diberikan formula ringkas yang hanya memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS BUAT. Di ruangan tersebut anda hanya akan belajar bab menyimpan duit sahaja. Ya…belajar bab menyimpan duit sahaja. Nampak macam mudah tetapi di situlah kisah bab duit ini akan bermula.

Sila rujuk disini untuk urusan pendaftaran: http://niaga24jam.com/register/

Untuk cover segala kos penyertaan yang telah dikeluarkan oleh pihak anda sebelum ini, pihak admin turut menyediakan program affiliate di mana 30% dari hasil jualan yang berjaya akan dikembalikan kepada anda yang terlibat. Harap maklum.

Al-kisahnya, semua perkhidmatan di atas tidak lagi aktif. Tarikh ianya tidak aktif pada tahun 2019 dan pada tahun tersebut pihak admin telah berjaya keluar dari hambatan masalah kewangan sepenuhnya hasil dari pengalaman, kajian dan keazaman yang berlaku sebelum ini. Kepada yang berhajat untuk buat hal yang sama, boleh sertai group telegram t.me/cryptonian dan guna formula yang dibentangkan di dalam group tersebut. Harap info ini membantu.

JAMINAN

Wang pendaftaran akan dikembalikan jika formula ini tidak berkesan setelah selesai tempoh pelaksanaanya.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *