BEFORTI

Bismillah,

0% TAKDAK bunga, riba, faedah atau interest rate. Perniagaan menjadi lebih berkat, hati lebih tenang, hidup lebih aman dan lebih banyak manusia yang memerlukan dapat dibantu. Berkonsepkan dana dari sumbangan manusia yang ikhlas ingin membantu, menanam benih pelaburan secara patuh syariah.

Aktif sejak 2021. Kepada yang berminat, pertanyaan sila masej admin bertugas di Telegram https://t.me/maketmakers.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Apa itu BEFORTI?

BEFORTI bernadikan sumber terbuka. Perann utamanya adalah selaku pelantar utama sumber dana pemadanan antara pemodal dan pengusaha berkonsepkan 0% bunga. Dibangunkan secara khusus untuk kegunaan golongan B40 yang ingin memulakan usaha secara konsep patuh syariah.

Bagaimana untuk turut serta?

Langkah pertama, untuk pertanyaan masej admin bertugas di alamat Telegram https://t.me/maketmakers

Langkah kedua, tengok projek terkini di bawah. Baca dan pilih yang mana sesuai dan jika berminat, klik butang yang disediakan dan ikut arahan seterusnya sehingga selesai..

Anda semua dijemput untuk menyertainya. Sumbangan, sokongan dan penyertaan anda semua adalah amat-amat dialukan.

Projek Terkini


Hidup Lebih Aman Tanpa RIBA

Tuan/Puan yang berhati mulia, bantulah kami untuk menjayakan usaha ini. Bantu kami untuk memerangi aktiviti RIBA, kerana RIBA itu telah menyusahkan ramai orang.

Bila sudah siap nanti, projek ini akan menjadi pusat utama penyumbang dana tanpa riba kepada masyarakat.

Sumbangan seiklas hati diperlukan… modal kami terhad dan pasukan kami sangat mengharapkan sumbangan anda semua. Seringgit sudah memadai…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

1
RM 749.00 of RM 10,500.00
ended 7 months ago
Category:

Tanpa bantuan dan sokongan padu daripada Tuan/Puan sekalian, projek ini sudah pasti akan memakan waktu yang lebih lama untuk digerakkan dan dimanfaatkan akan fungsinya. Projek ini telah digerakkan oleh pasukan kami sejak 2021 lagi, bermodal pokok dana sendiri tetapi keadaan ekonomi yang agak perlahan telah merencatkan usaha ini dan modal terkumpul yang berjaya dihasilkan sangatlah tidak memberangsangkan sehingga kini.

Maka, pihak kami telah mengambil keputusan untuk mendapatkan bantuan daripada Tuan/Puan sekalian yang baik hati untuk membolehkan pihak kami meneruskan projek ini dengan sepantas yang boleh…

Kepada yang berminat untuk memberi sumbangan, sila tekan butang yang telah tersedia di atas…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.