Categories
Research & Development

Tempat iklan PERCUMA online terbaik di Kedah

Mesin iklan kami rajin dan itu yang bestnya

Bismillahi,

Ini tapak iklan online PERCUMA dan yang terbaiknya itu dikeranakan dibantu oleh bot iklan Telegram automatik pos. Fokus utama adalah marnarik trafik organik sebanyak yang boleh dari pelantar Telegram, enjin pencari Google, X dan fb.

Supaya pembaca yang ada menjalankan bisnes offline dan online dan yang sangat perlu kepada kerja-kerja iklan dan hebahan ini dapat tarik lebih banyak trafik yang bagus ke tapak atau premis perniagaan masing-masing sebelum ianya dapat ditukar menjadi hasil jualan yang mengembirakan..

Terbaik atau menarik?….

Tempat ini, team kami menggunapakai bantuan bot iklan Telegram untuk menjalankan kerja-kerja iklan dan hebahan. Ianya berjalan secara automatik. Pengguna hanya perlu pasang iklan sekali sahaja dan baki berikutnya akan dihabiskan prosesnya oleh bot iklan yang sangat taat pada arahan dan perintah… heeee…heee. Itulah kelebihanya menggunapakai kemduhadan bot AI untuk menjalankan kerja-kerja yang tidak mengira masa dan waktu itu.

Untuk menggunapakai kemudahan ini, perlu ada akaun aplikasi Telegram dan join channel ini https://t.me/lokalmaket.

Hasil iklannya kadang-kadang kelihatan seperti di bawah… kemudahan ini akan dapat menjimatkan banyak masa, lebih mudah dan hasilnya lebih berganda.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Group IKLAN orang Kodiang

Untuk tempek iklan dekat sini, sila pasang aplikasi Telegram dan join channel https://t.me/lokalmaket dan join sekali private group untuk membolehkan pintu iklan dibuka seluas-luasnya…

Iklan terkini masyarakat Kodiang…

Category:

Tonton Video

Jimat lebih banyak masa..

Mesin iklan kami rajin dan itu yang bestnya. Format iklan di atas menggunapakai perkhidmatan bot iklan berbayar dan yang PERCUMA pun ada. Untuk yang PERCUMA, boleh guna slot iklan yang diterima sebagai hadiah ketika join channel Telegram https://t.me/lokalmaket. Nilai dia RM15 dan jangka hayatnya 30 hari. Untuk iklan kena lihat jumlah penampilan dan untuk bot iklan tadi, untuk tempoh 24 jam akan dapat sekitar 100K+ lebih penampilan.. dan itu baru prestasi penampilan di tapak iklan Telegram dan belum masuk lagi dekat Google, Blog SEO dan X lagi dan fb page…

Dari keseluruhan trafik yang sampai, jika dapat tukar 0.1% jumlah tafik yang diterima kepada hasil jualan, itu pun sudah cukup baguaa dan cantik. Zaman sekarang tak boleh tuju pada saiz yang besar sangat kerana ekonomi dan kuasa membeli masih dalam fasa pemulihan… Tapi tidak mengapa kerana proses iklan dan hebahan tersebut dilakukan sepenuhnya oleh bot iklan yang rajin lagi taat bekerja. Makanya, penat seperti membuat kerja iklan secara manual itu tidak ada di sini.

Semoga cerita ini bermanfaat dan bila ada bisnes.. kena rajin untuk buat iklan… dan rajin buat iklan setiap masa.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *