Categories
Research & Development

Terbaik dari Alor Setar

Yang baik kami kongsi untuk kegunaan ramai dan yang tak elok kami repair baik elok.. tak boleh repair kalu, kami buat yang baru…

Bismillahi,

400 + ribu jiwa sedang mendiami Bandaraya Alor Setar.

Pasukan kami hanya perlu 5% sahaja sokongan dari jumlah tersebut untuk menghidupkan mesin fulus yang sedang dibangunkan. Jika mendapat sambutan yang lebih kuat, itu adalah yang terbaik.

Mesin yang dibangunkan adalah mesin AI yang bekerja secara automatik bagi menjalankan kerja-kerja iklan dan membuat hebahan. Pemilik perniagaan pasti suka mesin ini kerana ianya dapat menjimatkan lebih banyak masa dan lebih efektif untuk menarik trafik organik yang ada di dalam pasaran. Ini penting kerana trafik organik biasanya hadir berdasarkan niat sebenar bakal pengguna itu sendiri yang mencari sesuatu di beberapa lokasi yang telah tersedia di internet dan mesin ini akan menempatkan dirinya supaya maklumat yang berkaitan mudah untuk dijumpai apabila ia dicari nantinya…

Contoh penampilan iklan boleh lihat di sini https://niaga24jam.com

Contoh mesin fulus, boleh lihat di sini https://t.me/befortibot

Tempat untuk join dan tempek iklan, rujuk di sini https://t.me/lokalmaket

Mesin ini dibangun khusus untuk membantu usahawan dan pemburu sumber pendapatan tambahan dari kumpulan B40 terutamnya dari sekitar Negeri Kedah. Harapnya, usaha ini akan mendapat sokongan yang kuat, padu dan memberangsangkan seperti yang telah dirancang.

Apabila kita buat bisnes, lagi banyak orang tau itu lagi baik. Makanya, mesin ini kerjanya untuk bagi tau kepada orang ramai tentang bisnes kita dan mesin ini akan bekerja secara automatik… cuba laaa.. kalau tak try mana nak tau kan..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *