Categories
Jekpot Open Source Research & Development

Barang Shopee Punya Tapi Hadiah Mai Ambil Dekat Kami

Kami buat hebahan dan barang Shopee punya tapi hadiah misteri kami yang tentukan.. nak hadiah misteri?..

Bismillahi,

Team kami di Niaga24jam.com, hanya membuat hebahan untuk beberapa barang terpilih yang bagus kualitinya, ada diskaun terlampau dan yang selalu dapat pujian terbaik.

Biasanya, dari hasil kerja keras ketika membuat hebahan tersebut….. maka dapatlah sedikit upaaahhhh dari Shopee. Jadinya, upah tersebut kami sulap dia jadi hadiah dan kami kembalikan kepada penyokong tegar kami yang bermetafora di channel Telegram https://t.me/lokalmaket.

Makanya, jika anda pun bernafsu untuk ambil hadiah misteri dari aktiviti kami ini, sertai lah channel Telegram kami di https://t.me/lokalmaket sekarang. Dalam channel tu, team kami hanya akan muat naik cerita tentang benda hadiah dan Shopee sahaja.. politik, membawang sakan atau yang tidak bermanfaat terhadap jiwa raga.. team kami tak mau ambil port.. Duduk dalam channel tu anda akan rasa sunyi dan sepi memanjang dan lama-lama sekali dapat laaaa rasa gumbira.. 😛 😀 

Syarat dia, anda adalah seorang kaki Shopping secara online yang tegar…. daaannnn

Ingat naaa!. Barang…… semua Shopee punya, hadiah misteri kami yang adjust.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Barang apa yang team kami sokong?.. tengok dekat link ini – Senarai Ketegori Barang Dapat Hadiah

Read more: Barang Shopee Punya Tapi Hadiah Mai Ambil Dekat Kami

[ Hadiah PERCUMA ] Kumpul Mata Ganjaran & Menang Hadiah – https://t.me/lokalmaket/1243

RM 0.00

Syaratnya..

  1. Untuk pemenang yang telah berjaya mengumpul level mata ganjaran terawal sahaja.
  2. Untuk kaki shopping diplatfom Shopee sahaja.

Sekadar untuk memeriahkan suasana tetapi hadiah yang disediakan adalah benar adanya.
Semoga dikedepan hari, akan ada lebih banyak lagi hadiah-hadiah yang lebih menarik dapat dibawa masuk….Insyaallah.

Harap jangan serius sangat…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya kepada semua.

Lihat senarai produk yang telah terpilih untuk peraduan ini – Produk Peraduan Kumpul Mata Ganjaran & Menang Hadiah

0 SUCCESSFUL ORDERS

1179 viewed until today

SKU: N/A Category:
Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *