Categories
Kewangan Pelaburan Pengurusan Kewangan

Belajar Simpan Duit Secara Bersistematik

Masih belum terlewat untuk belajar bagaimana cara menyimpan duit supaya dapat bebas dari masalah kewangan.

Assalamualaikum,

Nak tahu berapa banyak kita boleh simpan duit?, salah satu cara yang disarankan adalah belajar cara simpan duit yang lebih bersistematik.

Tujuan utama adalah untuk mengekang duit atau pendapatan yang diperolehi daripada terus bocor sana-sini dan supaya dapat keluar dari masalah kewangan dengan secepat yang mungkin seperti hutang, amalan riba dan kekurangan sumber kewangan.

Apakah pendapatan yang diperolehi selama ini tidak mencukupi?

Pada pendapat admin, rezeki yang diberikan oleh ALLAH sememangnya sudah mencukupi ( ALLAH adalah sebaik-baik pemberi rezeki ) kecuali mereka-mereka yang beranggapan rezeki atas daya usaha sendiri ( no comment ). Nak tahu cukup atau tidak, belajar dan kuasai ilmu menyimpan duit. Ya! ilmu menyimpan duit sahaja sebelum melangkah ke peringkat berikutnya yang lebih mencabar. Cara simpan duit pun nak kena belajar juga ke?. Ya, harus belajar dan kuasai ilmu ini kerana ianya sangat penting.

Bagi yang berminat untuk belajar skill simpan duit semudah 1…2….dan….3  ( skill simpan duit sahaja ) yang digunapakai oleh pihak admin. Sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR FORMULA CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50.00 dan akan diberikan formula ringkas yang hanya memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS BUAT. Di ruangan tersebut anda hanya akan belajar bab menyimpan duit sahaja. Ya…belajar bab menyimpan duit sahaja. Nampak macam mudah tetapi di situlah kekusutan bab duit akan terburai nanti.

Sila rujuk disini untuk urusan pendaftaran: http://niaga24jam.com/register/

Untuk cover segala kos penyertaan yang telah dikeluarkan oleh pihak anda sebelum ini, pihak admin turut menyediakan program affiliate di mana 30% dari hasil jualan yang berjaya akan dikembalikan kepada anda yang terlibat. Harap maklum.

JAMINAN

Wang pendaftaran akan dikembalikan jika formula ini tidak berkesan setelah selesai tempoh pelaksanaanya.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *