Categories
Bitcoin Cryptocurrency Open source Research & Development

Bila Bitcoin Fee Mahal

Fee untuk bitcoin mahal. Emmmmmm…..tak perlu risau Litecoin ( LTC ) kan ada…atau jika nak guna lain-lain altcoin pun boleh tetapi admin lebih suka Litecoin.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Bitcoin fee naik dengan mendadak dan sudah tidak mencerminkan lagi wajah-wajah bitcoin yang asal, emmmmmm…..tak perlu risau Litecoin ( LTC ) kan ada…atau jika nak guna lain-lain altcoin pun boleh tetapi admin lebih suka Litecoin.

Ini haa caranya…

Jadinya, sekarang ini semua transaksi kena convert ke Litecoin ( LTC ) terlebih dahulu sebelum ianya dikirim ke penerima yang sepatutnya dan dengan itu fee dapat dijimatkan. Apa wallet yang support Litecoin?….banyakkkk dan diantaranya adalah electrum ( private wallet ). Yang lainya, boleh saja simpan di dalam exchange punya wallet tetapi cara ini tidak begitu disarankan kerana platfom exchange bila-bila masa boleh buat perangai. Sebelum terkena, sila berhati-hati.

Rugi….

Fee yang terlalu mahal akan menyebabkan ROI untuk investment akan berkurang. Jadinya, sebagai alternatif terpantas admin layan saja Litecoin dan dengan itu masalah berkaitan fee pun selesai…..emmmmm, mudah kan?.

Nak clear stok yang ada…

Bermula dari tahun 2018, siapa yang nak beli bitcoin dan juga lain-lain crytpto dengan fee yang murah lagi boleh dipercayai, sila contact admin. Sudah sampai masanya stok yang terkumpul dipindahkan kepada¬† pemilik baru.¬† Ekonomi perlu dicairkan dan baru lah hidup ini jadi lebih meriah………heeeee…..heeeeeeee..

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram admin ditalian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.