Categories
Maklumat perniagaan Marketing Perniagaan internet

Cara Pemasaran Melalui Internet

Bagaimana caranya untuk mengembangkan perniagaan yang sedia ada melalui internet. Di dalam blog ini ada ceritanya.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Adakah anda memiliki produk yang baik dan menarik untuk diketengahkan ? atau laman web perniagaan anda tidak begitu mesra dengan enjin pencari? atau masih mencari-cari cara pemasaran yang sesuai melalui internet?. Kisahnya ada dibawah dan jika berminat sila baca tawaran menarik tersebut di bawah.

Informasi ringkas berkenaan tawaran ini.

  1. Cara promosi yang pihak admin akan syorkan ini mudah sahaja iaitu menggunakan kaedah content marketing + seo. Lokasi mencari pembeli sebenar adalah melalui pekhidmatan enjin pencari seperti Google search, Yahoo dan Bing. Target penampilan bertempat di muka pertama dan muka kedua sahaja di dalam senarai enjin pencari terpilih.
  2. Tiada syarat ketat yang diperlukan. Yang penting anda sanggup korbankan sedikit duit untuk projek yang menguntungkan ini, perlu ada laman web ( bukan wajib, jika ada lagi baik ), maklumat berkaitan perniagaan yang hendak diketengahkan, alamat email  dan no tel untuk di hubungi. Semua perkara ini perlu ada.

Kos pekhidmatan ini bagaimana?

  1. Serendah RM 500 dan paling tinggi boleh mencecah sehingga RM 5000 ++ mengikut pakej yang dipilih.

Tempoh penampilan bagaimana?

  1. Bayar sekali, dan 1 tahun penampilan ( MEMANG BERBALOI ).
  2. Uptime 99%.

Siapa yang patut guna perkhidmatan ini?

  1. Pemilik perniagaan yang ingin mengembangkan dan memperluaskan lagi kawasan jajahan perniagaan dan meningkatkan lagi ROI perniagaan.
  2. Usahawan yang baru terjun di dalam bidang perniagaan dan perlukan khidmat pemasaran dengan kos yang berpatutan serta menjimatkan.

Bagi usahawan yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401

Sekian terima kasih, selamat mencuba.

p/s: Jaminan wang dikembalikan jika perkhidmatan ini tidak menjadi.

16 replies on “Cara Pemasaran Melalui Internet”

Mudah sahaja, ada artikal berkenaan bisnes saudara ? kalau ada….send mai dekat saya beserta apa-apa bahan yang patut la untuk di promosikan.Yang selebihnya saya akan buatkan..ok

Selamat majujaya..

Sistem Hebahan Pukal (BulkSMS) hanya melalui internet. Mudah dan Pantas! Jimat masa dan kos.

• Khidmat Pelanggan seperti SMS maklumat terkini / perkembangan / promosi
• •Ucapan hari perayaan
• •Peringatan – mesyuarat / Harijadi
• •Promosi ahli / barang / perkhidmatan
• •Jemputan acara – Majlis kahwin / Harijadi / Futsal / Sosial
• •Kegunaan untuk perniagaan networking – insurans
• •Pengumuman – ahli kelab / rukun tetangga

wowww bro! tinggi gak ranking web ni ..arini alexa rank bro 302,280.. syabbas..lama mana dah laman web bro ni…lama gak ya since 2006..apa pun tq la maklumat yg bro bg tu..Syabbas Org Kodiang..Gua pon Dekat2 situ gak..hehehe

Lama dah, rangkin tu dia jadi sendiri..hee..hee..kalau nak cepat naik senang saja. Link laman web kita dengan laman web social networking..lepas tu content bagi menarik..

assalam..mohon bantuan encik zam untuk promot page fb saya scara berterusan… page fb sy ialah Coach handbag & all design .menjual pelbagai jenis handbag terkini dipasaran dengan hrga bpatutan.
ada ssesetengah customer sy yg tak dpt nak bukak link sy bagi.bayaran nya pula mcmna ?
tq
0172004232

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *