Categories
Marketing Pelaburan SEO

Halangan Pertama Blog Seo Malaysia

Berhajat nak jadi pakar SEO Malaysia?. Ada dua benda ( bot ) yang perlu anda kenal. Baca dekat web ini bila ada masa terluang.

Assalamualaikum,

Nak jadi pakar SEO Malaysia?. Jika begitu hajatnya, bermula dari sekarang anda kena berkawan dan kenal dengan Panda dan Penguin Algorithms milik Google ( lain-lain search engine tidak popular, tau sikit-sikit jadi laa ).

Bukan senang nak jadi pakar SEO Malaysia sebenarnya. Setiap kali ada proses kemas kini algorithms pasti akan ada yang tersingkir dari senarai ( halangan berulang bila syarikat search engine rasa tidak puas hati ). Kenapa dengan SEO?, benda ni sebenarnya MESIN DUIT dan admin gelar sebagai LUBUK EMAS. Jika anda mampu mengusainya, maka peluang  untuk menjana sumber pendapatan dari search engine terbuka luas. Di Malaysia 93% ( hampir 20 juta pengguna internet ) pencari maklumat melalui internet akan mencari segala bagai info dan produk di Google search engine. Jika anda mampu menyenaraikan produk atau pekhidmatan anda di kedudukan page pertama dan kedua beserta dengan content marketing yang cantik. Pihak admin rasa 70% kekuatan sudah menjadi milik anda.

Sekarang anda sudah tahu kisahnya dan kenapa SEO ( search engine optimization ) begitu penting. Hanya manikam mengenal jauhari.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

One reply on “Halangan Pertama Blog Seo Malaysia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *