Categories
Marketing Open Source Research & Development SEO Web & Blog Activity

Iklan SEO Viral Percuma

Platfom iklan konsep blog SEO + viral + group telegram + media sosial. Percuma dan dibuat untuk kegunaan usahawan kecil Malaysia sahaja. Boleh test run dan ini projek open source.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ruangan iklan yang diadakan secara percuma ini menggunapakai konsep blog mesra SEO + viral + group telegram + media sosial terpilih. Digabungkan kesemuanya sekali untuk kerja-kerja yang melibatkan online marketing tahap serius.

Konsep iklan viral SEO..

Diadakan untuk kegunaan usahawan yang sukakan iklan viral ikut jalan search engine. Format ini dibuat berdasarkan kajian dan pengalaman lalu yang serba ringkas untuk tempoh beberapa tahun terhadap permintaan dan keperluan yang serius terhadap kerja-kerja yang melibatkan online marketing. Hasilnya lahir lah platfom iklan SEO viral ini yang mana dibuat secara khusus untuk membantu usahawan kecil di Malaysia untuk kembangkan potensi produk dan perkhidmatan masing-masing ( harap jangan kutuk secara berlebihan kerana ini projek open source ).

Sangat ringkas prosesnya..

Prosesnya sangat mudah, iaitu perlu melalui beberapa siri pendaftaran yang sangat ringkas sebelum kelulusan penuh diberikan untuk menggunapakai platfom tersebut bagi tujuan pemasaran. Kepada yang  berminat untuk mencuba perkhidmatan ini, sila rujuk disini iklan SEO viral. Telah dialihkan ke lokasi baru ( Marketplace usahawan Malaysia ). Lokasi lama terlalu sesak dan mengganggu aliran trafik sedia ada.

Kami sudah siapkan platfomnya dan usahawan hanya perlu menggunakanya sahaja…dengarnya seperti menarik.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *