Categories
Research & Development Trending Tukang Jahit Baju

Kemeja batik lelaki slim fit

Baju kemeja keluaran khas edisi lelaki tampan Malaya, kacak hendsome dan bergaya rancak..

Bismillahi,

Ini edisi baju kemeja kena tempah sahaja dan tiada yang ready stock.

Kami siap menerima tempahan untuk jahit baju kemeja batik edisi slimfit terhad. Design seperti yang melekat pada gambar di bawah. Cantik kan?…

Demi memenuhi permintaan peminat kemeja batik slim fit. Tetapi ini edisi slimfit sahaja, kepada kaum lelaki yang belum dapat status slim fit kami tak dapat laa nak bantu kerana slim fit ni bahagian perut sangat memainkan peranan terpenting. Baju kemeja batik slimfit ini jika digayakan dengan jeans straight cut warna lusuh dan kasut kain converse pun sudah menawan adanya.. kena try..kena try. Gaya simple tapi nampak ketampananya nanti..

Untuk tempahan sila rujuk di bawah…

Sekian terima kasih dan selamat bergaya, segak dan tampan cun melecun.

[ Versi Terhad ] Kemeja Lelaki Kain Batik | Lengan Panjang | Slim Fit

RM 180.00

Untuk tempahan sahaja, KENA buat tempahan terlebih dahulu dan deposit 50% diperlukan, baru jarum dan gunting akan mula bergerak.

Rekabentuk kemeja pilihan admin pada edisi kali Ini adalah seperti yang anda semua lihat pada gambar contoh yang telah tersedia ( itu contoh sahaja dan dijual secara online di laman Amazon ). Kemeja slim fit bertemakan corak batik dan berlengan panjang sahaja.

Ini baju kemeja lelaki edisi terhad versi ikut citarasa sendiri.

Material yang digunakan: Kain batik berkualiti tinggi
Reka bentuk: Slim fit berlengan panjang sahaja

Untuk tempahan, sila klik butang di bawah dan tolong sertakan bersama-sama tempahan tersebut saiz danĀ  ukuran ikut bentuk badan yang benar dan mengikut citarasa masing-masing. Contoh format ukuran baju kemeja adalah seperti yang tertera di bawah atau boleh rujuk pada gambar yang telah disediakan… atau pilih ikut saiz yang telah disediakan.

  1. Ukuran bahu kanan ke kiri
  2. Ukuran panjang bagi lengan
  3. Ukur lilit bahagian lengan
  4. Labuh baju kemeja
  5. Ukur lilit dada
  6. Ukur lilit perut

Pertanyaan sila whatsapp ke – 01132229401 ( admin 200 )

Email: niaga24jam@gmail.com

Gambar tersebut hanyalah contoh dan rupa bentuk kemeja sebenar akan terbit ikut jenis dan corak kain yang dipilih nantinya. Harap maklooonggg.

0 SUCCESSFUL ORDERS

2047 viewed until today

SKU: N/A Categories: , ,
Al-kisahnya, ketika ronda-ronda dalam internet terjumpa pulak baju kemeja bercorak dengan gaya slimfit yang betul-betul memukau hati admin. Jatuh cinta pulak dengan design sebegini. Makanya, admin pun selit masuk terus dan jadikan ini sebagai pakej versi terhad yang bakal dibuka untuk tempahan kepada yang berminat dengan versi ini.. Kain yang digunakan untuk kemeja idaman ini adalah kain batik berkualiti tinggi yang ada di pasaran Malaysia.
Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *