Categories
Free Education Programs Mind Hacking Research & Development

Keupayaan Minda Ditahap 100 Peratus Seperti Lucy

Elbert Einstein mengikut kajian pakar sains, hanya menggunakan 15% dari keseluruhan neuron yang ada pada mindanya ( otak ) dan kita pulak, manusia biasa hanya menggunakan 10% dari keupayaan minda yang sedia ada. Mampukan kita sebagai seorang manusia biasa menjadi seperti Lucy?.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Elbert Einstein mengikut kajian pakar sains, hanya menggunakan 15% dari keseluruhan neuron yang ada pada mindanya ( otak ) dan kita pulak, manusia biasa hanya menggunakan 10% dari keupayaan minda yang sedia ada. Mampukan kita sebagai seorang manusia biasa menjadi seperti Lucy ( dalam filem ) yang telah berjaya mengaktifkan 100% keupayaan mindanya dengan bantuan smart drugs  CPH4.

Sebelum ini, admin dah bawa masuk cerita The Limitless dengan bantuan smart drugs NZT-48. Kali ini kita tonton pulak  trailer LUCY. Ada yang kata filem ini illuminati punya projek dan bagi admin cerita ini memang menarik untuk dijadikan bahan rujukan untuk geng MIND BIO HACKING. Tengok dulu intro nya dan untuk full movie boleh saja search dekat internet atau kalau nak minta admin downloadkan pun boleh ( format 780p ).

LUCY

Apabila sudah terlibat dengan hal yang serupa ini, memang agak pelik sikit laaa bahan-bahanya dan untuk manusia yang ada mind blocking ( bajet hebat seantero dunia ) dilarang sama sekali untuk terlibat dalam urusan sebegini dan disarankan supaya lihat sahaja apa yang orang lain cuba cari dan korek rahsia-rahsia alam yang masih  tersembunyi.

Buat masa ini, stok smart drugs yang admin dapat kesan ada rating tertinggi dan yang ada dipasaran adalah NooCube dan MindLab Pro. Ready stock yang ada dekat admin  hanyalah NooCube. Emmmm untuk MindLab Pro kena order direct dari laman web mereka ( harga memang agak keras ).

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 01132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.