Categories
Client Cryptocurrency Research & Development

Modal $100 sahaja tapi untung $1900 dalam masa sebulan

Teknik tambah pendapatan ini lagi seruuu….asalkan ada ilmu dan tahu caranya buatnya…. https://cutt.ly/QPgswbr

Bismillah,

Lagi seruuuu kajian ini. Admin test beli coin RACA ini untuk projek pelaburan jangka masa panjang dan modalnya diambil dari keuntungan lebihan aktiviti trading sebelumnya. Prinsipnya, jika tidak berjaya…modal ini akan hangus dan test ini berlaku pada bulan 9/2021.

  1. Modal $100 ni admin beli coin Radiocaca ( Raca ). Dengan nilai tersebut admin dapat 229747.95 unit coin Raca. Tarikhnya sekitar bulan 9-2021. Coin Raca adalah coin yang berkaitan dengan gaming + p2e + Metaverse ( trending pada waktu tersebut ).
  2. 8-11-2021 harga tertinggi Raca naik sehingga $0.011+ dan pada titik ini, admin dah untung sekitar $1900 secara kasarnya. Jika ditukarkan ke nilai Ringgit Malaysia, akan jadi RM8018.00+ ( $1 X 4.22 ) dalam tempoh sebulan lebih sahaja. Ganjaran sebesar ini cukup untuk tampung perbelanjaan selama 4 bulan secara berhemah tanpa perlu bekerja…mantappp..
  3. Harga sasaran asal untuk jual dan ambil untung adalah pada harga $1. Itu sasaran pada awalnya….dan kedudukan terkini ketika artikal ini dimuat naik $0.002+. Susut nilai yang agak ketara….jangan tanya sebabnya kenapa admin tak jual?. Dah cerita dekat atas tadi…heeee…heeee…

 

Idea dari kajian ini sebenarnya boleh saja digunakan untuk pelbagai lagi projek lain, terutamanya untuk cari modal buat bayar hutang, bayar deposit kereta dan pelbagai lagi mengikut kretiviti masing-masing. Yang penting bila dah untung…..cepat-cepat ambil untungnya dan jangan terlalu tamak.

Belajar trading secara percuma, ambil ilmu dari group Telegram ini https://t.me/cryptonians

Nak sedut ilmu trading berkaitan cryptocurrency, boleh ambil dari group di atas. Masa admin jaga group tersebut, banyak ilmu trading underground dipunggah masuk ke dalam group tersebut….memandangkan group tu sudah tidak terkawal lagi dengan aktiviti nak promote bisnes masing-masing…..maka admin sarankan, cepat-cepat laa p ambil saki baki ilmu yang masih tersimpan dalam group tu sebelum group tu lenyap….semua ilmu trading yang dikongsi adalah tahap tinggi dan dikongsi oleh berdasarkan pengalaman geng pelabur crypto yang sudah berjaya….. sayang oiii jika ilmu tersebut hilang macam tu saja.

Bagi yang nak tanya ilmu trading ikut cara admin, boleh join group ini https://t.me/keriptokarensi

Buka akaun untuk trading, dengan zero spot trading fee rujuk di sini https://www.mexc.com/register?inviteCode=1Rmrz

Ini kisah benar. Kami lihat…kami kaji…kami buat dan kami dah rasa hasilnya….nanti admin update yg lagi seruuuu, ratus ribu masyukkkkk…tapi modal sikit sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

5 based on 1 reviews

One reply on “Modal $100 sahaja tapi untung $1900 dalam masa sebulan”

2024, cara hidup berekonomi semakin keras, cekang dan tegang. Barang semakin mahal dan gaji tidak meningkat, makanya boleh cuba cara diatas.. mana tau rezeki tersembunyi ada di situ. Yang bestnya, tutorial ada disediakan maka urusan memburu rezeki tersembunyi itu akan jadi lebih mudah…. Semoga bermanfaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *