Categories
Cryptocurrency Research & Development

Modal $124 Untuk Dikembangkan Di Pasar Kripto MEXC

Projek pengembangan modal pokok $124.

Bismillah,

Modal tidak banyak, $124 sahaja yang mampu disediakan. Ini modal pokok yang akan dikembangkan nanti.

Modal ini akan digunakan untuk membeli aset-aset blockchain teknologi terpilih seperti BTC, LTC, BCH, XRP, BNB dan ONT. Untuk kali ini, syarat utama kepada aset yang dipilih adalah berdasarkan kepada keupayaan aset-aset tersebut untuk bertahan hidup bagi tempoh yang lama. Susut nilai adalah perkara biasa dan yang terpenting sekali, aset tersebut mampu untuk bangkit kembali setelah susut nilai dan ini syarat utamanya  yang diberi perhatian serius. Emmmm, motifnya adalah untuk menjaga modal pokok $124 ni supaya tidak tersadai, hilang nilai dan tidak boleh digunakan untuk tempoh lama bagi tujuan pengembangan modal pokok yang asal. Makanya, keutamaannya akan ditujukan kepada aset blockchain teknologi yang sudah ada sejarah hidup yang solid, kuat dan mampu bertahan hidup mengikut rekod-rekod terbaik mereka sebelum ini. BTC dan LTC adalah salah satu darinya.

Hujung bulan Mac / 2023, modal pokok yang asalnya adalah $36 sahaja. Alhamdulillah, telah berjaya dikembangkan menjadi $68 dan yang terkini 1 Mei / 2023 sudah menjadi $124. Harapan berikutnya adalah dapat dikembangkan menjadi $500 dalam tempoh terdekat ini… ini satu cabaran yang agak berat dikala pasaran kripto bergerak agak perlahan dan dengan perangai pasaran yang tidak menentu diwaktu ini… sasarannya untuk dapatkan $10 untung paling sikit bagi setiap transaksi. $10 = RM44+ jika ianya ditukarkan ke nilai Ringgit Malaysia. Insyaallah, harapnya supaya dapat berjalan dengan lancar.

Platfom urusniaga yang akan digunakan adalah MEXC ( sudah diblok untuk penggunaanya di Malaysia tetapi APP pada talifon pintar masih boleh digunakan ). Kenapa, guna MEXC?, kerana MEXC buat masa ini sediakan ZERO trading fee untuk ketegori urusniaga SPOT.

Kepada yang, ingin cucuk angin di platfom yang sama… boleh masej admin untuk dapatkan bantuannya di alamat https://t.me/maketmakers.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *