Categories
Jekpot Research & Development

Shopping Apa Hari Ini?

Barang harga jekpot.. mana tau ada yang terberkenan dan tengok tak kena bayar… Ini perkakas dari geng akai jenuh…

Shopping Apa Hari Ini? Jomm! usha dekat sini

Berminat untuk jadi peniaga yang tahan lasak level elit global, tekan butang merah di bawah. Dalam tu ada bahan-bahan dan ilmu ketegaq dalam bisnes pantang menyerah walaupun sudah muflis. Geng kami akai jenuh, makanya peluang untuk terus majujaya 1000% di depan telah tersedia. Jika berani, pi laaa tekan butang tu…. kami tak minta duit yuran dan toksah dok buat grisau sangat laaaaa. Haaaa…haaaa.

Join kelab geng banyak akai – https://t.me/lokalmaket

Disposable Nitrile Gloves link: https://temu.to/m/u6db1a1fnw8

 

Aktiviti terkini di Telegram.. iklan manual PERCUMA

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

1141 viewed until today

Tonton Video

Bismillahi,

Ini tempat untuk aktiviti shopping dan untuk berjimat cermat dengan barang harga jekpot.

Kadang-kadang barang harga jekpot yang berselerak dalam pasaran ni…. waktu kita ronda-ronda, ianya tidak mahu menampakkan diri…. Tetapi barang tu semua, ada jaaaa dalam pasaran… malu untuk tonjolkan diri kot. Heeee…heeeee. Kepada bakal pembeli, barang-barangnya yang dikatakan itu boleh lihat di dalam blog ini…

Jadinya, tugas team kami adalah cuba tarik keluar barang-barang itu semua dari tempat persembunyian masing-masing… Kepada peniaga, apa barang berniaga tetapi sembunyikan diri… dan ini aktiviti tidak rasmi sebenarnya, dibuat untuk menyokong usahawan lokal yang ada masalah pemasaran. Dibuat untuk saiz kecil-kecilan sahaja dan harapnya usahawan-usahawan lokal yang terlihat masej ini dan yang sudah join kelab, rajin-rajin la tempek produk masing-masing ditempat ini dengan harapan akan cepat dapat pembelinya.

Macam mana cara untuk tempek iklan dekat tempat ini?….

Kena join group ini – https://t.me/niaga24jam

Untuk kumpul BENIH kekayaan pulak, join channel ini – https://t.me/lokalmaket.

Group kecil berkapasiti database 5k+ dengan agenda utama payung trafik organik. Boleh tempek iklan setiap 15 minit dan tidak ada syarat ketat dikenakan, iklan yang berjaya akan kelihatan seperti yang ada diblog ini… menarik kan?. Ini semua sebahagian daripada usaha untuk melipatgandakan hasil keuntungan sedia ada.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya hendaknya.

Ini ruangan untuk peniaga membacanya

Perkara yang paling membosankan ketika berbisnes adalah.. susah untuk dapat pembeli dan jualan tidak menjadi seperti yang diharapkan.

Salah satu daripada teknik yang boleh digunapakai untuk mengatasi masalah tersebut adalah… ( jika berhadapan dengan masalah pemasaran sahaja naaaa ). Terkena sihir kalu, sila berdoa agar Allah insafkan pemain sihir tersebut.

  1. Memaksa diri untuk buat kerja iklan secara online supaya jangkauan iklan dapat pergi lebih jauh dengan harapan dapat jumlah tontonan yang lebih banyak. Untuk teknik ini, admin biasanya lebihkan fokus pada kawasan tertentu sahaja supaya senang dituju masej pada sasarannya. Saiz kecil tetapi masej atau hebahan yang dibuat dapat sampai ke sasaran.
  2. Iklan adalah aktiviti hebahan. Jika peringkat hebahan berjaya, maka mudah akan hadir trafik dan jualannya. Iklan kena aktif selalu dan kena dengan perkakas dan cara pelaksanaanya. Jika ciri-ciri tersebut ada, kebarangkalian untuk dapat trafik organik berkualiti yang boleh ditarik ke premis atau tapak jualan adalah tinggi. Makanya kena rajin buat iklan dan biar kena dengan caranya.
  3. Sebelum langkah no 2 terjadi, iklan kena buat ikut keperluan, perkakas dan kegunaanya dan tak boleh berhenti selagi mampu buat. Cara kerja buat iklan yang bagus adalah dijalankan secara automatik bukanya secara manual. Iklan yang dibuat secara manual ini sangat memenatkan dan cara buatnya juga banyak buang masa dan sedut banyak tenaga dan makan banyak kos.
  4. Jadinya, ulang langkah no 1 seihingga no 3 sampai jadi… Dan buat banyak kali sampai ianya jadi dan jika masih tak mau menjadi juga… berenti sahaja…… dan tak perlu buang banyak masa lagi. Elok pergi cari kerja makan gaji yang boleh dapat pengalaman berbisnes dan sebelum poket menjadi kering kontang. Heeee…heeee dan itu nasihat yang serius supaya tidak serabut mendadak.

Info di atas tidak perlu diikut 100% kerana itu hanya pandangan dari pengalaman yang lepas-lepas… ianya sekadar pandangan untuk bagi memudah cara kerja.

Kenapa team kami buat dan SEDIAKAN semua perkakas ini?..

Untuk bagi mudah cara kerja….. supaya senang dapat trafik dan senang dapat untung. Jika trafik pun tak ada, dari mana pembelinya akan datang dan jika pembelinya tak ada… dari mana pulak akan datangnya aktiviti jual beli… semua itu ada peraturanya yang perlu disusun atur supaya setiap kerja buat untuk dapat hasil jualan berjalan dengan lancar seperti yang sepaatutnya jadi. Pengalaman team kami yang lepas, mengajar kami untuk saling bantu membantu agar lebih ramai yang akan dapat manfaat darinya.

Ini semua proses peringkat awal sebelum dapat untung dan proses ini semua kena buat dengan tersusun dan teratur dengan sebaik yang boleh…

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *