Categories
Research & Development Sumber pendapatan Trending

Pengalaman jadi Shopee affiliate dapat komisen sejemput RM7.39

Jika Shopee anak jantan, bayar laa komisen ikut per klik atau per view bukannya bergantung harap kepada per sale dengan hayat link yang singkat. Ada berannnn ke?

Bismillahi,

3 bulan try buat Shopee affliate, pos link iklan merata-rata tetapi kurang bernasib baik dan hasil komisen yang masuk hanyalah sejemput.

Memang tidak berbaloi dengan usaha.. nasib baik admin on kempen guna bot. Itu belum lagi link iklan kena ban dengan admin group atas alasan langgar garis panduan komuniti bagai katanya. Sedang kaji akan pembohongan ini.

Dalam tempoh tersebut hanya berjaya kutip RM7.39 sahaja.. Heee…heeeee. Kecewanya, 3 bulan hanya mampu kutip komisen sebanyak itu. Makanya, apabila direnung-renung kembali dan fahamlah admin bahawasanya program affiliate ni bukan untuk semua lapisan peserta boleh masuk dan berjaya dengan bergayanya. Untuk buat affiliate, Ya!…semua orang boleh terlibat sama, asalkan cukup syaratnya tetapi untuk berjaya dan dapat komisen yang lebat itu sudah pasti tidak untuk semua… sekali lagi admin ulang… ianya bukan untuk semua. Heee…heee.

Untuk kutip komisen Shopee affiliate yang lebat, pengikut kena ramai, rangkaian yang bagus dan aktif dan kena pastikan link affliate Shopee ini bertebaran dibanyak tempat yang berpotensi besar boleh dapat klik dari bakal pembeli. Kena rajin laaa jawabnya.. kepada yang buat aktiviti pos link iklan affiliate secara manual.. masakkkkkk laaaaa nak pos semua link tu setiap masa. Admin, on benda ni menggunakan robot yang dipasang pada server dan benda ni aktif 24 jam.. itu pun kebosanan sudah dengan hasilnya dan rasa tidak berbaloi langsung. Admin pos link iklan sekali sahaja dan bakinya bot iklan yang akan habiskan tugasan sehingga ditamatkan hayat prosesnya. Bosan bebb! dengan hasilnya… cuba laaa buat, sekurang-kurangnya dapat juga rasa pengalaman bosan dan kecewa tu macam mana..Heeeee….heeeee.

Admin punya bot iklan yang membantu admin buat kerja iklan link affiliate ini berpayung di bawah keupayaan 100k pangkalan data pengguna… akan pos link iklan tanpa henti dan hanya mampu kutip hasil seperti yang direkodkan di atas sahaja.. cuba bayangkan jika proses kerja buat tersebut dilakukan secara manual kemudian dapat pulak hasil yang tidak seberapa.. penat tak?. Sudah pasti penat kan….

Yang untungnya Shopee, dapat kempen percuma. Ada jualan atau tidak, nama Shopee tetap naik dekat peta awam.. heeeee..heeee dan untuk ajen yang pos link affiliate sana sini pulak, boleh penat, kecewa dan dapatlah habuan pengalaman buat kerja tak balik hasil yang tidak seberapa itu. Heeeee..heeeeeeeee. Jika Shopee anak jantan berteloq, bayar laa komisen ikut per klik atau per view bukannya bergantung harap kepada per sale dengan hayat link yang singkat… Jika berletoq laaa kan.. Heeee…heeeeee.

Punca TERBESARNYA…

Punca terbesarnya adalah, LAMBAKKAN PESERTA AFFILITE dalam pasaran dan masalah merosotnya kuasa beli rakyat Malaysia itu sendiri. Rakyat Malaysia, jika berduit terutamanya Orang Melayu yang kuat berbelanja itu, mereka jarang sekali melibatkan diri dalam bidang seperti affiliate secara berjemaah yang mejanjikan komisen sikit ini dan mereka lebih suka jadi PEMBELI dari jadi peniaga recehan dan di Malaysia, kuasa membeli di pegang oleh Orang Melayu. Apabila kumpulan ini terjejas kuasa membeli mereka, maka segala aktiviti perekonomian juga akan terganggu… Itulah dua daripada punca utama kenapa aktiviti jual beli affiliate ini sendu, lembab dan segala bagai lagi. Bukan dikeranakan kesalahan affiliate semata-mata…. pembeli yang tidak punya kemahuan untuk membeli seperti tahun-tahun sebelumnya. Apa boleh buat kan?… bab perekonomian ini kena tanya pakar formula iaitu Saudara Rafizi… Admin malas kupas perkara ini panjang lebaq, karang Rafizi pakar formula hilang jawatanya pulak.. haaaa…haaaaa.

Selepas pada itu… jika rasa terinspirasi. Boleh cuba cara di bawah…

Team admin ambil keputusan untuk beralih ke projek lain yang lebih senang untuk diusahakan tanpa perlu lagi melakukan kerja-kerja yang hasil dapatannya yang tidak seberapa itu… dannnn kepada peserta affiliate yang masih boleh bertahan, sila teruskan usaha tersebut kerana akibat dari penarikkan diri peserta affiliate yang kecewa ini secara berjemaah ianya akan mengurangkan kesan kepada persaingan yang sedia ada.. maka peluang untuk anda yang mampu bertahan untuk dapat klik dan komisen adalah lebih cerah… apa projek seterusnya yang dikerjakan oleh team admin.. Lihat di bawah dan untuk tumpang sekaki, ianya perlu kepada applikasi Telegram dan projek ini projek global yang mana pasarannya adalah lebih besar dari pasaran affiliate lokal dan pendapatanya juga besar-besar dan usaha ini melibatkan dunia teknologi blockchain, web 3 dan permainan dalam talian..

Semoga maklumat ini bermanfaat dan yang penting baca, faham dan buat. Zaman untuk hidup tampa subsidi TELAH sampai, makanya apa saja kerja buat adalah perlu lebih laju dari harinya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

[ TRENDING TELEGRAM ] Kumpul Airdrop $Blum $HMSTR Rocky Rabbit

Projek no 1 – $Blum
$Blum adalah hybrid exchange… kenapa perlu join $Blum. Untuk kumpul token airdrop dan tukar jadi tunai dihari pengapungannya… Hari pengapungan belum diterima.

Untuk join $Blum, kena masuk ikut link jemputan di bawah, direct join akan kena sidai…
Link – https://t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_k0HIvuK0ZR

Projek no 2 – Hamster Kombat
Hamster Kombat adalah game Play To Earn, projek Web 3. Bajet bulan Julai/2024 diapuungkan di exchange.
Untuk join Hamster Kombat – https://t.me/hamster_kombAt_bot/start?startapp=kentId53876404

Projek No 3…
Rocky Rabbit adalah permainan yang hampir sama dengan Hamster Kombat. Cumanya tugasannya agak berbezaa. Layaannns- https://t.me/rocky_rabbit_bot/play?startapp=frId53876404

Channel sokongan, jika ada masalah dengan 2 projek diatas dan tuntut BENIH Kekayaan RM15, join – https://t.me/lokalmaket

Banyak lagi projek gila-gila makan besar yang sedang diusahakan. Semua tu, jika bernafsu kena join sekali dan butang join nya¬† ada dekat bawah tuuhhhh… Beresss naaaaaa.

0 SUCCESSFUL ORDERS

1512 viewed until today

Categories: ,

Ini permainan dalam talian versi orang dewasa, permainan yang langsung tidak mencabar jiwa dan raga. Tidak perlu kepada skill tinggi untuk layan permainan seperti ini. Permainan mudah ini dinamakan aktiviti perlombongan. Upahnya adalah matawang digital terkumpul yang mana setiap unit ada nilainya yang nanti boleh ditukar bila hayatnya sudah sampai… Betulkan? permainan ini adalah permainan orang-orang dewasa dan cara permainannya santai-santai sahaja. UNtuk merasai pengalaman sebenarnya, klik saja link ikut projek yang telah tersedia dengan bnagganya itu… Haaaaa…haaaaaa.

Jika hendak dibandingkan dengan permainan anak-anak zaman ini, permainan mereka semua lebih mencabar dari permainan yang dikerjakan oleh team admin… Haaaaa…haaaaa.

Tetapi hasilnya, mau tau laaaaaaaaa.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *