Categories
Perniagaan barangan bundle

Stok Beg Bundle Bulan Sept

Tak dapat yang baru, dapat stok bundle yang original pun jadi laaahhhh. Stok yang selalu ada terdiri dari beg tangan wanita dan juga clutch untuk lelaki-lelaki ganteng.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tak dapat yang baru, dapat stok bundle yang original pun jadi laaahhhh. Stok yang selalu ada terdiri dari beg tangan wanita dan juga clutch untuk lelaki-lelaki ganteng. Stok yang akan diberi keutamaan adalah dari Paris, France, Italy dan Japan. Untuk booking stok yang cantik-cantik, berkualiti tinggi, rare dan berjenama kena deposit 50% terlebih dahulu dan bakinya harus dibayar sebelum tempahan dipos keluar. Harga yang diberikan tidak termasuk kos penghantaran. Deposit perlu dan gagal berbuat demikian transaksi akan dianggap tidak pernah berlaku dan harap maklum.

Beg bundle original

Bab kualiti jangan bimbang….

Kualiti dijamin puas hati, tip-top dan pihak admin hanya boleh proses untuk terima order setakat yang ada stok dan yang cukup syarat-syaratnya sahaja. Emmmmmmm………..untuk pakej buka guni baru, pihak admin tak buat pakej tu dan juga permintaan untuk mendapatkan stok dari jenama tertentu juga pihak admin tak buat ( bukan senang punya kerja tu ).

Emmmm koleksi beg yang pernah ada boleh tengok dekat IG admin dialamat “begbundle” atau dekat sini: https://niaga24jam.com/product-category/beg-tangan-bundle-original/

Bab harga…

Harga biasanya bermula dari RM 95 ke RM 600 ++ per-unit ( ikut jenis, kualiti dan jenama beg yang sampai ). Harga boleh dibawa berbincang dan boleh tawar menawar sampai setuju dan biar adil antara dua pihak.

Berkenaan free gifts………

Berkenaan free gitf tu pulak, pembeli yang layak kena ada wallet bitcoin ( tak tau tanya, admin boleh tunjuk caranya ). Tak ada wallet bitcoin semua free gift admin bedal……heeee…heeeeee.

Berminat, sila whatsapp/telegram pihak admin ditalian +601132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.