Categories
Mind Hacking Research & Development

Unlock Your Brain Capacity

Emmm, sangat tinggi dan besar harapanya. Biasanya kalau bercita-cita untuk unlock brain capacity, sebaik-baiknya 100% ( kami benar-benar mengajari Adam nama-nama segala sesuatu ) dan mampukah kita sebagai manusia biasa untuk unlock kita punya brain kapasiti dari 10% ke 40%, 70% atau 100%. Manusia mempunyai 100 billion neuron sel yang perlu diambil manfaat darinya ( jika diizinkan ). Bagaimanakah caranya?.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmm, sangat tinggi dan besar harapanya. Biasanya kalau bercita-cita untuk unlock brain capacity, sebaik-baiknya 100%  ( kami benar-benar mengajari Adam nama-nama segala sesuatu ) dan mampukah kita sebagai manusia biasa untuk unlock kita punya brain kapasiti dari 10% ke 40%, 70% atau 100%. Manusia mempunyai 100 billion neuron sel yang perlu diambil manfaat darinya ( jika diizinkan ). Bagaimanakah caranya?

Admin tersangkut dengan projek diluar bidang kuasa ini pada tahun 2016 dan keterlibatan ini semakin hari semakin serius dan tahun 2017 ianya menjadi semakin sukar untuk dikawal kerana tahap taksub terhadap projek ini semakin hari semakin menjadi-jadi dan ketamakkanya sukar untuk dibendung lagi. Emmm……………….. buat masa ini, teknik untuk unlock brain kapasiti kebanyakkanya dipusatkan pada otak manusia ( cip CPU ) dengan bantuan smart drugs yang dihidangkan dengan berbagai versi yang begitu mengasyikkan ( adakah operasi ini kena pada tempatnya? ). Apabila diteliti secara lebih dalam,  bagaimana cip CPU ini dapat berfungsi atau ikut keinginan seperti yang dikehendaki jika OS ( minda atau akal ) nya yang masih tidak diketahuai keberadaanya dan dimana duduknya tidak dapat diusik sedikit pun?. Cip CPU ( otak ) besifat kaku pada asalnya dan perlu arahan khusus dari MINDA ( OS ) untuk beroperasi dan di sini admin nampak MINDA ( OS ) ini yang perlu lah diusik terlebih dahulu jika berhajat untuk unlock brain capacity. Perghhhhh….macam mana dan saluran yang mana satu kita patut guna untuk masuk atau berhubung ke sana? emmmmm dapat kebenaran atau tidakkah dari Sang Pencipta?.  heee…heeeee tak semudah itu.

Berdasarkan kepada penelitian dari pandangan kacamata manusia biasa-biasa, jalan-jalannya sudah dan telah pun dibuka cuma perlukan masa untuk berkembang peringkat demi peringkat ( kena sabaq banyak-banyak ). Untuk sihatkan otak boleh saja try smart drugs seperti NooCube, MindLab Pro, Gotu Kola dan yang lain-lainya. Otak kena sihat baru sesuai untuk di unlock.

Untuk NooCube, boleh dapatkan stoknya dari pihak admin. Emmm lain-lain versi kena usaha cari sendiri.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, boleh whatsapp/telegram ke talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: bahan konsep R&D, harap maklum.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *