Categories
Perniagaan Perniagaan internet

Bekalan sabun susu beras untuk pasaran tempatan

Assalamualaikum,

Bertemu sekali lagi tuan-tuan dan puan-puan. Produk untuk tahun 2011 datang lagi dan ini merupakan  produk   yang ke 5 dari saya untuk tahun ini.Apa produknya  ?

Tidak lain dan tidak bukan iaitu sabun beras. Tetapi untuk kali ini, saiz sabun beras yang ingin saya promosikan  hanyalah 2 x 2 x 1 inci. Sabun  beras ini memang sangat tinggi permintaanya sekarang ini. Boleh dijumpai dimana-mana sahaja dalam dunia internet. Perbezaan yang paling ketara adalah harganya sahaja. Tujuan saya pada kali ni hanyalah untuk mencari bakal pembeli atau bakal peniaga yang berminat dengan produk sabun beras yang sedang di promosikan ini.Maklumat lanjut berikutnya tuan-tuan dan puan-puan boleh rujuk sahaja dibawah:

Sabun collagen

 

Produk: Sabun Beras
Brand: K-Brothers
Kualiti: tip-top
Berat: 60g
Saiz: 2 x 2 x 1 inci
Harga: RM ??? ( sila rujuk disini http://niaga24jam.com/extra )
kauntiti: 12 unit untuk 1 doz
Urusan penghantaran: Pos Malaysia /
Urusan pembayaran: Maybank / Cek / Wang Pos

Notis:
Untuk dapatkan harga borong terbaik sekali dipasaran, sila hubungi saya sama ada melalui email atau sila tinggalkan komen tuan-tuan dan puan-puan di ruangan komen yang telah tersedia secara percuma dibawah.

Jika tuan-tuan dan puan-puan  berminat untuk membuat sebarang tempahan , sila rujuk disini http://niaga24jam.com/extra/produk-kecantikan/Sabun-beras

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

Be the first to write a review

One reply on “Bekalan sabun susu beras untuk pasaran tempatan”

saya berminat nak borong. cuma nak tanya…adakah produk ini halal / selamat dari bahan kimia yg merbahaya? risau juga kalau customer tanya..boleh beri jaminan nanti. Sabun beras tropica tu brapa rm kalau nak borong? ada tak krim susu beras sekali?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *