Posted on 16 Comments

Borong Beg Bundle Original

Beg Tangan Bundle Original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Beg bundle original dan kualiti beg 70% sehingga 90%, kulit dan berjenama antarabangsa. Stok terhad setakat yang mana ada sahaja.

Harga bermula dari RM 95 sehingga RM 300 satu unit ( berubah ikut stok yang sampai ). Minimum tempahan 3 hingga 10 5 biji sahaja dan tidak termasuk kos penghantaran. Buat masa ini semua urusan tempahan hanya melalui online sahaja dan pihak kami di niaga24jam.com sememangnya tidak mempunyai kedai secara offline dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan, sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

P/s: Update terkini beg bundle boleh lihat di Instagram, alamat @begbundle

 

Like, Tanda Sokongan Padu (0)

16 thoughts on “Borong Beg Bundle Original

  1. assalam…nak tny stok..nak tgk gambar…tlg reply emel sy..tq
    tq

  2. Beg ada, cuma yang terkini tu gambarnya dah delete. Phone ada masalah…kalau nak kena tunggu saya ambil gambar baru laaa…

  3. I need to know more about this business.email me.
    ruzainacynthia@gmail.com

  4. Sila whatsapp / telegram ke 01132229401….tq

  5. Saya nak tgk gmbr and stok yg ade sekali dgn harga, boleh email saya. tq

  6. Boleh htr gmbr hand bag & stok yg ada kat whatsapp saya tak?

  7. Boleh htr gmbr hand bag & stok yg ada kat whatsapp saya tak? 016-7555440

  8. Kena tengok dekat instagram saya di alamat begbundle….Tq

  9. assalamualaikum 🙂 boleh whatsapp sy , sy ingin beli secra borong 0142741631

  10. Hi blh post Kat email stock hand bag Kat email say.

  11. boleh saya tau beg yang dijual ? bagaimana proses pembelian ?

  12. Stok terbaru boleh tengok dekat channel telegram atau di instagram alamat ( begbundle )……….jangan lupa untuk follow…..Tq

  13. Salam. Boleh PM saya beg apa saja yg ada.. berminat

  14. Wslm….beg banyak dan dijual ikut kualiti 70% sehingga 90%. Barang semua original.

  15. Mau tanya minimun modal utk bisnis beg bundle berapa ya

  16. Biasanya RM500 cantik laaaa untuk level permulaan ni….bisnes ini penuh dengan risiko dan jika silap langkah boleh bungkuih….bukan kata yang baru nak naik..yang lama pun kena jugaaaaaa….itu yang team kami perasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *