Categories
Perniagaan barangan bundle

Borong Beg Bundle Original

Borong beg bundle original. Kualiti beg bundle anggaran dalam 8/10 dan stok terhad.

Beg Tangan Bundle Original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Beg bundle original dan kualiti beg 70% sehingga 90%, kulit dan berjenama antarabangsa. Stok terhad setakat yang mana ada sahaja.

Harga bermula dari RM 95 sehingga RM 300 satu unit ( berubah ikut stok yang sampai ). Minimum tempahan 3 hingga 10 5 biji sahaja dan tidak termasuk kos penghantaran. Buat masa ini semua urusan tempahan hanya melalui online sahaja dan pihak kami di niaga24jam.com sememangnya tidak mempunyai kedai secara offline dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan, sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

P/s: Update terkini beg bundle boleh lihat di Instagram, alamat @begbundle

 

16 replies on “Borong Beg Bundle Original”

Beg ada, cuma yang terkini tu gambarnya dah delete. Phone ada masalah…kalau nak kena tunggu saya ambil gambar baru laaa…

Stok terbaru boleh tengok dekat channel telegram atau di instagram alamat ( begbundle )……….jangan lupa untuk follow…..Tq

Biasanya RM500 cantik laaaa untuk level permulaan ni….bisnes ini penuh dengan risiko dan jika silap langkah boleh bungkuih….bukan kata yang baru nak naik..yang lama pun kena jugaaaaaa….itu yang team kami perasan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *