Categories
Cryptocurrency Research & Development

Cara Tambah Pendapatan Secara Online 2024

Berani buat, peluang untuk dapat hasil pasti ada.. yang pastinya untung laaa..

Bismillahi,

Bukan semua cara, hanya satu darinya.. dan ini kisah cara tambah pendapatan secara online berdasarkan pengalaman sebenar.

Langkah mula, klik link di bawah dan buka akaun secara percuma..

  1. MEXC – Urusniaga spot untuk aset blockchain teknologi tiada yuran jual beli dan ini untuk pasar antarabangsa.
  2. Luno – Uruniaga spot untuk aset blockchain teknologi pasar lokal tetapi perlu KYC.
  3. Akhir sekali, bergabung di channel https://t.me/keriptokarensi

Channel diatas hanya untuk belajar selok belok baca carta dan buat teknikal analisis. Segala bentuk bantuan teknikal berkaitan urusniaga, boleh bertanya secara terus di dalam group tersebut. Hanya untuk pengguna yang berdaftar dengan salah satu link di atas sahaja.

Cara ini perlu kepada internet yang stabil, sebiji smartphone yang boleh dipasang masuk applikasi dan jika ada pc atau laptop, itu lebih afdol..

Modal yang diperlukan serendah $10 atau RM50 sebagai langkah permulaan. Tetapi untuk hasil yang lebih memberangsangkan, sebaik-baiknya RM1000 ke atas. Jika tidak punya modal sebesar itu, cukup dimulakan dengan modal permulaan $10.

Kenapa pilih cara ini?… Kerana..

  1. Tidak perlu kepada kerja-kerja pemasaran, buat iklan, buat video dan segala bagai lagi berkaitan pemasaran
  2. Tidak mengganggu tugas atau kerja seharian
  3. Boleh diusahakan dimana-mana sahaja
  4. Risiko kerugian yang rendah
  5. Kebolehan untuk mencipta keuntungan adalah tinggi tetapi sangat perlu kepada penguasaan teknik untuk faham teknikal analisis dan pandai baca stratergi carta. Kebolehan diperingkat asas ini sudah memadai.
  6. Pasaran yang lebih luas.
  7. Pendapatan dalam nilai USD, jika melibatkan pasaran antarangsa

Tempat ini bagus sejak 2013 lagi, tetapi sering diburukkan oleh puak scammer yang sering menipu pengguna baru dengan motivasi bayangan mereka iaitu boleh dapat untung dengan cepat dan banyak dengan sedikit modal permulaan. Oleh itu, tempat ini sering dipandang buruk oleh masyarakat yang kurang arif tentangnya… apabila ada diantara pengguna terkena perangkap puak scammer ini mula buat bising dan dihebahkan pulak oleh saluran populariti yang juga kurang arif tentang suasana ditempat ini… maka potensi yang ada pada pasaran ini sepatutnya dapat dinikmati oleh ramai pengguna menjadi gelap bagi pasar pengguna tempatan.. untuk pasaran Global, ianya terus berkembang dengan pesat.. dan akhirnya, yang paling rugi adalah pengguna tempatan kerana telah terlepas untuk menempatkan diri dan menikmati hasil dari peluang yang baik seperti ini…

Risiko kerugian tetap ada, tetapi dapat dimaksimakan risiko tersebut dengan cara hanya perlu diperbanyakkan ilmu dan pengetahuan mengenainya dan oleh kerana itu syarat no 3 itu penting. Apa syarat no 3, sila rujuk dekat atas.. Program seperti ini pernah dibuat pada tahun 2019 dan berjaya mengumpul hampir 1 ribu orang peserta dan 2% ke 3% darinya sudah berjaya menjadi pelabur yang mampu berdikari dan mampu membuat keputusan urusniaga mereka sendiri dengan baik. Bakinya, mereka masih ketinggalan dibelakang kerana ketika program memperkasakan pengetahuan ini sedang berjalan, mereka tidak serius untuk ambil peduli dan menguasainya… maka pengetahuan mereka tentang potensi pasar aset blockchain teknologi ini tetap berada diperingkat yang sama… dan apabila pasaran mula boomimg, mereka datang lagi dengan fesyen yang sama…. dan ulang kisah yang sama juga… eeeemmm…

Admin pernah dapat untung $1900 dalam tempoh sebulan dan dengan hanya bermodalkan modal pokok $100. Konsep yang diguna pakai hanyalah beli ketika harga murah, simpan dan jual ketika harga tinggi..

Hidup hari ini semakin keras, kos barangan keperluan semakin meningkat dan keperluan kepada permintaan duit lebih semakin meningkat setiap masa, makanya apa yang diceritakan ini hanyalah solusi yang ringan dan boleh dicuba oleh sesiapa sahaja yang berminat… cuba laa.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

[Investment] MEXC Spot ZERO Fee Tempat Terbaik Untuk Tambah Pendapatan Secara Online

RM 0.00

Satu-satunya platfom trading yang menyediakan zero fee trading untuk spot. Fulusss dalam nilai USD.. mantapp!.

Register – https://www.mexc.com/register?inviteCode=1Rmrz

Daftar ikut link diatas, tutorial + bantuan untuk teknikal analisis disediakan secara percuma. Link dekat bawah…

Selamat majujaya..

0 SUCCESSFUL ORDERS

89 viewed until today

Categories: ,
Ini alat pelaburan jangka masa panjang dan juga trading untuk keuntungan singkat… Untuk selamat dari risiko kerugian, perlu ilmu. Benda ini sangat berguna untuk aktiviti lawan inflasi, harga barang mahal dan punca kepada sumber pendapatan tambahan…
Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *