Categories
Marketing

Minyak Wangi Kasturi Tanpa Alkohol

Wangian pilihan utama geng vateren.

Bismillahi,

Tanpa alkohol, wanginya tahan lama dan mudah untuk dibawa solat.

Yang menjadi pilihan admin adalah, wangian kasturi kijang dan kasturi hitam.. harganya pulak sangat-sangat berpatutan dan mampu beli.

Kepada yang punya bajet lebih dan ingin mencari pahala bersedekah atas kapasiti setiap calitan minyak wangi tanpa alkohol… boleh dapatkan stok minyak wangi tersebut di bawah dan boleh meletakkannya di masjid-masjid yang berdekatan… semoga usaha tersebut mendapat keberkatan rezeki tidak terduga dari Allah SWT.

Dan yang membeli minyak wangi ikut link tersedia di bawah pulak, jangan dilupa untuk tinggalkan jejak mata ganjaran kerana setiap link tersedia akan mendapat 1 mata ganjaran dan setiap mata ganjaran yang telah terkumpul akan dipilih untuk menerima hadiah misteri dari team admin… hadiah misteri.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Read more: Minyak Wangi Kasturi Tanpa Alkohol
Sale!
Peraduan "ON"

[ Wangian ] Viral Harga Padu, Tanpa Alkohol Dan Murah Terlampau Off Sehingga 82%

RM 0.00RM 3.50

Shopping apa hari ini?… pewangi untuk diri, kereta, rumah, bilik dan dimana-mana lah ikut suka hati anda lahh nak letak dekat mana pun..
Harga diskaun sehingga 82%. Ada  banyak wangian pilihan.. wangiannya sangat padu.. dan yang penting murah.

Klik produk untuk lihat semua jenis minyak wangi yang team kami pilih kali ini, baca info  dan link untuk membeli ada dalam tu.. team kami tak jual produk ini dan sebarang aktiviti pembelian adalah secara terus dengan pemilik wangi-wangian tersebut di platfom Shopee….  team kami hanya sediakan info berkaitan harga dan barang harga diskaun melampau dan yang mendapat pujian 5 bintang terbanyak dan bagi hadiah kepada subscriber kami… menarik kan?.

Selamat majujaya..

Cara-cara untuk menyertai peraduan – Kumpul Mata Ganjaran & Menang Hadiah

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

1719 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,

Tonton Video

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *