Categories
Open source Research & Development

Group Telegram Youtuber Sub 4 Sub Malaysia Untuk Pemula

Komuniti Telegram untuk Youtuber pemula yang ingin mengejar 1000 subscriber dan 4000 jam waktu tontonan buat pertama kalinya dengan cara halal, lebih cepat serta sangat efektif.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini group Telegram untuk Youtuber pemula yang ingin mengejar 1000 subscriber dan 4000 jam waktu tontonan buat pertama kalinya dengan cara halal, lebih cepat serta sangat efektif.

Cara ini lebih baik berbanding mencari sokongan secara rawak di merata-rata channel Youtube Influences yang kadangkalanya suka-suka untuk mengklasifikasikan komen sub 4 sub ini sebagai spam. Tidak menggunakan bot untuk spam sub 4 sub sama sekali tetapi ia lebih kepada usahasama komuniti Youtuber pemula yang punya hasrat dan minat yang sama untuk saling bantu membantu antara sata sama lain sahaja.

Team t.me/niaga24jam telah pun siapkan 1 group untuk aktiviti youtube sub 4 sub untuk dapat hasil secara halal dan tidak akan di klasifikasikan oleh team Youtube sebagai spam atau dari aktiviti bot. Cara ini akan dapat membantu dan menambahkan lagi semangat Youtuber pemula untuk terus berkarya kerana hasilnya nanti akan dapat dicapai dengan lebih cepat berbanding meraih sokongan subscriber secara manual yang sudah pastinya lambat dan membosankan.

Bagaimanakah cara-caranya untuk Yutuber pemula?.

  1. Buka channel youtube…
  2. Sertai kempen sub 4 sub di group t.me/niaga24jam untuk penuhi syarat 1000 subscriber dan 4000 masa tontonan buat pertama kalinya.
  3. Persiapkan content menarik untuk channel Youtube ( ada dibincangkan cara-caranya di dalam group ).
  4. Daftar sebagai Youtube partners dan ulang hal no 3 sehingga berjaya menerima hasil buat pertama kalinya dan mungkin untuk selama-lamanya juga.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *