Posted on 6 Comments

Jersi Bola Dari Thailand

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, harga terkini jersi bola gred player issue yang admin dapat dari supplier pada 27/8/2017 sekitar RM40 macam tu untuk sehelai…perghhh…boleh tahan juga harganya tetapi memang sepadan laaa dengan kualiti jersi yang admin dapat tu.

Jersi gred player issue……

Nak tengok macam mana kualiti jersi gred player issue dari Thailand yang terkini?. tuu haaa dekat bawah tu. Dapat bawa masuk ke market international dan jual balik pada harga $40 + postage pun cantik sangat-sangat dah…..saja nak bagi klu……….heeee…heeeee. Jersi ni semua dah ada buyer yang tumpang order dari jauh, katanya nak pergi beli sendiri jauh sangat…..dah kebetulan admin selalu ke sana, jadinya harung sekali laaaaa….harga tadi bukan harga jualan runcit rasanya….itu harga supplier dengan reseller….

Jersi_made_in_Thai

Jersi kebangsaan out of stock…….

Harga yang admin dapat tu adalah harga kawan-kawan berbisnes, disebabkan sudah kenal lama dengan supplier. Yang bestnya, semua jersi dari kebanyakkan pasukan terkenal, ada dibekalkan oleh supplier ini dan untuk jersi kebangsaan Malaysia, sejak dari awal-awal lagi dah out of stock…..perghhhhh memang laku keras jersi tu……….( jersi champion katakan )…………..Eeemmmmm untuk members baru, admin tak pasti laaa berapa pulak harga yang supplier tu akan bagi ( kena pandai bicang )….Paling kurang RM 45 macam tu rasanya…..walauapapun, kualiti jersi yang admin dapat tu memang puas hati sangat-sangat dan jika nak guna untuk buat bisnes diperingkat international rasanya dah boleh lepas sangat-sangat tetapi kena berani declare under barang copy ori, itu pun jika berani laaaaa…heeee…heeee. Jika terima surat / email amaran, cepat-cepat buang dari senarai. Biasanya, amaran awal akan hadir sebelum tindakkan tegas diambil kepada yang engkar dari pihak pengeluar terlebih dahulu tetapi jika dah dapat surat amaran pun masih nak tunjuk sikap keras kepala juga…..mau tau laaaa risikonya nanti…

Nak tau macam mana nak order jersi gred player issue dan second ori dari Thailand?, boleh masej pihak admin untuk bantuan susulan. Pihak admin tak supply tapi boleh bagi petua dekat mana nak dapatkan stok dan jersi-jersi ni semua…..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Like, Tanda Sokongan Padu (0)

6 thoughts on “Jersi Bola Dari Thailand

  1. Hi admin. Sy berminat nak cari supplier untuk jersey. Blh wasep saya tak? 01115648602

  2. Salam hormat tuan, saya tak supply dah…cuma saya selalu pergi sana untuk ambil stok baarang lain…..jika nak tumpang order tu boleh laaa…dah kebetulan kesana…..biasanya gred player issue dan second ori saja yang ada pun…

  3. Assalamualaikum min nak tnya mcm mna nk dpt kan jersi2 ni??saya bru nk brjinak2 nak jual jersi klau bleh copy ori player issu tau pun 3A pun bleh lah..sbb dh lma nk niaga..hrap min bleh tlong saya..0139770724 ni hp saya

  4. Jersi ni kena cari dekat Padang Besar, Perlis…Tapi stock copy original…dan saya tak terlibat dah dengan bisnes jersi ni….buat kasut original dan barang bundle pulak…

  5. Boleh share x mcm mna nk borong jersi dari sapa kita nk borong…

  6. Masej saja dekat telegram atau whatsapp….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *