Categories
Tukang Jahit Baju

Perniagaan Online Menjahit Baju Fesyen Dan Baju Kurung Moden

Kepakaran kami adalah menjahit baju kurung moden dan baju fesyen terkini mengikut citarasa pelanggan. Dijamin sedap pakai dan harga memang berpatutan.

Assalamualaikum dan salam hormat,

Perkhidmatan ini disediakan secara khusus untuk peminat baju kurung moden dan baju fesyen terkini. Saiz dan ukuran ikut citarasa sendiri dan boleh bincang dengan tukang jahit jika perlu.

Kesemua tempahan dijahit sendiri oleh tukang jahit berpengalaman dan yang mempunyai hasil kerja berkualiti dan yang telah diperakui sendiri oleh pihak admin. Penerimaan tempahan buat masa iniĀ  melalui online sahaja dan ianya agak terhad.

Bagaimana dengan caj perkhidmatan?

Buat masa ini, harga setiap tempahan mengikut rate di negeri sebelah Utara Kedah dan Perlis ( memang murah sangat-sangat laa ). Setiap harga tempahan tidak termasuk kos penghantaran ( atas budibicara tukang jahit ) adakalanya percuma.

Bagaimana untuk membuat tempahan?

Buat masa ini, semua tempahan boleh dibuat hanya melalui online sahaja. Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan harga dan tempahan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Contoh terkini baju-baju yang telah berjaya disiapkan

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *