Categories
Marketing Web & Blog Activity

Content Tetap King Kepada Pemilik Blog

Isi kandungan tahap king inilah yang akan membantu blogger untuk menjadikan blog sebagai mesin buat buit. Caj untuk belajar skill ini berapa RM?, emmmmm…

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk menarik lebih ramai pembaca berkunjung ke blog, salah satu puncanya adalah memantapkan isi kandungan ( content ) di dalam blog.

Yang sebenarnya untuk meraih pendapatan yang lumayan melalui aktiviti blogging adalah cukup senang dan mudah. Blogger hanya perlu sediakan content ( isi kandungan ) yang menarik di dalam blog sampai ke tahap king dan yang ada kena mengena dengan permintaan semasa ( penting sangat-sangat kalau hendak jadikan blog sebagai mesin duit ).

Content tahap king haruslah disokong kuat oleh skill SEO. Emm…… baru lah masej tersebut dapat sampai ke pengetahuan pembaca dengan mudah. Terutamanya pembaca yang datang dari  enjin pencari. Ingat tuu!……….content tetap king kepada blog dan blogger.

Yang berminat dan yang berani, harga untuk belajar skill ini RM 3800 sahaja.

Ada berani? mahal kan? ya, memang mahal sangat-sangat ( ilmu hanya jauhari mengenal manikam ), Jika berani dan berminat boleh hubungi pihak admin yang bertugas untuk info menarik berikutnya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *