Categories
Jekpot Perniagaan internet Research & Development

Pewangi Tanpa Alkohol Untuk Orang Jitra Alor Setar Pendang

Wangian tanpa alkohol, sesuai untuk dibawa solat dan wangian harum semerbak tahan lama.. yang penting halal..

Bismillahi,

Admin selalu sebut minyak aysen. Antara yang selalu admin beli minyak kasturi hitam atau putih. Kadang-kadang penjual minyak aysen bagi juga yang dicampur akan minyak oud. Bila kasturi hitam + minyak oud, wangianya sangat keras, jadinya tak sesuai dengan citarasa admin…

2024 ronda punya ronda dalam internet, terjumpa laaa peniaga minyak aysen tanpa alkohol spesis minyak aysen. Harga yang beliau buka sangat luar biasa… wooowwww!.

Tak mau cerita banyak… maklumat ringkasnya admin sudah tempek dekat bawah. Link untuk membeli pun ada dekat situ. Okay naaa, semoga info ini bermanfaat.

Sekian terima kasih dan selamat berwangi-wangian.

Sale!
Peraduan "ON"

[ Wangian ] Viral Harga Padu, Tanpa Alkohol Dan Murah Terlampau Off Sehingga 82%

RM 0.00RM 3.50

Shopping apa hari ini?… pewangi untuk diri, kereta, rumah, bilik dan dimana-mana lah ikut suka hati anda lahh nak letak dekat mana pun..
Harga diskaun sehingga 82%. Ada  banyak wangian pilihan.. wangiannya sangat padu.. dan yang penting murah.

Klik produk untuk lihat semua jenis minyak wangi yang team kami pilih kali ini, baca info  dan link untuk membeli ada dalam tu.. team kami tak jual produk ini dan sebarang aktiviti pembelian adalah secara terus dengan pemilik wangi-wangian tersebut di platfom Shopee….  team kami hanya sediakan info berkaitan harga dan barang harga diskaun melampau dan yang mendapat pujian 5 bintang terbanyak dan bagi hadiah kepada subscriber kami… menarik kan?.

Selamat majujaya..

Cara-cara untuk menyertai peraduan – Kumpul Mata Ganjaran & Menang Hadiah

 

0 SUCCESSFUL ORDERS

1717 viewed until today

SKU: N/A Categories: ,

Tonton Video

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *