Categories
Bitcoin Research & Development

Port Baik Untuk Tambah Pendapatan Secara Online

Hampir 600 ribu rakyat Malaysia bakal kehilangan pekerjaan. Nak cuba payung yang admin cuba sampaikan ini?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Sebelum taip karangan ini, admin ada terbaca satu kisah yang dimuat naik oleh The Edge Daily, emmm…………. melalui update terkini mereka dekat FB april/2017 dan mereka ada menyatakan hampir 600 ribu rakyat Malaysia bakal kehilangan pekerjaan. Banyak juga tu dan itu merupakan rekod yang dapat dikesan dan yang tidak dapat dikesan bagaimana pulak?.

Kisahnya Lebih Kurang Macam Ni Laaaaa

Tinggalkan bab mereka-mereka yang bakal kehilangan pekerjaan tadi dan admin berharap mereka sempat mencari payung yang sesuai untuk berlindung seisi keluarga nanti. Dah besar panjang semuanya dan pandai-pandai lah mereka  nanti berusaha mencari haluan masing-masing ( dah serik nak tunjuk jalan ). Lagi satu hal,  mana layak seorang blogger nak bagi cadangan kewangan secara berlebih-lebihan ( lesen mana?…lesen mana? ). Walaubagimanapun, admin akan share satu lagi port yang dirasakan agak sesuai tetapi sekadar klunya sahaja dan aktiviti ini tidak melibatkan kos operasi yang begitu besar dan yang tidak begitu membebankan ( mampu cari ). Kos permulaan sekitar RM500 hingga RM2000 macam tu sahaja ( dapat lebih, itu lagi baik ) dan benda ini boleh dijalankan secara online. Kelengkapan asas yang perlu ada adalah komputer dan internet. Lokasi yang disarankan adalah bitcoin exchange ( info lanjut boleh cari di dalam internet ). Info yang admin bagi ini adalah sekadar klu bagi memudahkan caranya sahaja.

lubuntu

Rekod Urusniaga Dan Hasil Kajian Yang Tidak Seberapa

Ikut rekod terkini semasa karangan ini dimuat naik, 11 open trade yang dibuat dalam tempoh menunggu tidak sampai 24 jam semuanya mencatatkan keuntungan yang bergaya. Macam menarik kan? dan dari hasil kajian yang dibuat oleh pihak admin untuk kegunaan sendiri mendapati, sekurang-kurangnya dengan bajet yang mencukupi purata pendapatan yang boleh dikutip dari aktiviti ini sekitar RM5 ribu ke RM10 ribu +++ sebulan ( ikut saiz bajet yang digunakan ). Dari hasil kajian secara bebas kupu-kupu malam, setiap hari di platfom yang sama juga ada lebih kurang 17 ribu ke 14 ribu aktif trader yang terlibat sama pada satu-satu masa dan platfom ini berjalan secara 24 jam tanpa henti ( boleh trade sampai muntah hijau jika cukup bajetnya ).

Luuuuu Pikir Lu Sapaaaa?

Oppssssss, karangan sampai setakat itu sahaja dan yang lain-lainya  sila cari sendiri.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.