Categories
Urusniaga Pasaran Hadapan

Port High Risk Terbaik Untuk Tambah Income

Dekat blog ini hanya fokus kepada cara masuk dan keluar market FCPO dengan bergaya sahaja dan bab basic urusniaga tidak terlibat. Modal permulaan yang selesa RM 10 ribu. Ada berani ?

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lokasi high risk untuk tambah pendapatan / income. Tidak sesuai untuk manusia lemah, yang tidak kuat semangat dan yang terlebih motivasi.

Satu mata RM 25, cuba anda bayangkan dalam sebulan boleh dapat untung 150 ke 200 mata. Dianggarkan purata pendapatan untuk 1 lot boleh mencecah sehingga RM3000 ++ sebulan ( lebih dari ini pun boleh ). Itu baru satu lot, jika 10 lot mau RM 30k juga dalam sebulan ( banyak tu ). Kalau nak rugi pun lebih kurang sama macam tu laa juga ( rugi banyak disebabkan tidak ada ilmu yang cukup ). Perniagaan apakah ini?.

Ini urusniaga pasaran hadapan ( FCPO ). Salah satu produk yang ada di Bursa Malaysia. Sangat tinggi risikonya, boleh rugi dan untung pada bila-bila masa. Jika ada duit lebih, boleh cuba nasib untuk berurusniaga dekat sini. Pihak admin dalam rangka persiapan untuk masuk berurusniaga di sini ( sudah lama tidak beraksi, rindu laaa pulak ).

Berapa modal permulaan yang diperlukan?

Untuk permulaan, modal yang agak selesa RM 10k ( lagi banyak lagi laa baik ).

Jika berminat sila dapatkan info berkenaan FCPO ini di laman web Bursa Malaysia. Dekat sini hanya fokus kepada cara masuk dan keluar market dengan bergaya sahaja dan bab basic urusniaga tidak terlibat. Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *