Categories
Cryptocurrency Pelaburan Research & Development

Projek kaya bersama coin $Blum dan Hamster Kombat

Ini semua adalah sebahagian daripada persiapan untuk hidup dizaman tanpa subsidi nantinya dan apa saja kerja buat perlu bertindak lebih laju dari harinya…

Bismillahi,

Caranya sangat mudah, hanya perlu mining coin digital dengan cara main game mudah yang telah disediakan untuk mendapatkan coin. Perlu guna aplikasi Telegram untuk join projek ini.

Ianya sangat mudah dan projek seperti in boleh dikerjakan ketika ada waktu terluang sehingga ke tarikh akhir berlakunya agihan coin airdrop masing-masing. Coin yang diberi nantinya itu boleh ditukar menjadi tunai mengikut jumlah yang didapatkan masing-masing. Itulah caranya untuk menjadi kaya dengan bantuan projek seperti ini.

Dahulunya, sekitar tahun 2017 sehingga 2020… kaedah seperti ini jarang diambil peduli kerana kuat sangat aktiviti untuk kena scam dan sebagainya. Setelah TON dan Telegram berkerjasama kembali, maka tingkat keselamatan dan mudah cara kerjanya dan menjadi semakin stabil untuk terlibat sama dan kebarangkalian untuk kena scam adalah tipis tetapi masih ada harapan untuk kena scam, maka itu ramai yang telah terlibat kembali sejak ianya diperkenal pada awal tahun 2024.. antara coin digital yang telah berjaya diapungkan dengan selamat adalah $NOTCOIN dan ramai penggunanya mendapat durian runtuh dari projek tersebut.

2 coin di atas merupakan projek yang hangit diperkatakan oleh pengguna Telegram dan bakal diapungkan di exchange tidak lama lagi, merupakan kesinambungan $NOTCOIN.

Masih belum terlambat untuk menyertai 2 projek ini…link ada di bawah.

Yang penting, ini semua adalah sebahagian daripada persiapan untuk hidup dizaman tanpa subsidi nantinya dan apa saja kerja buat perlu bertindak lebih laju dari harinya…

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

[ TRENDING TELEGRAM ] Kumpul Airdrop $Blum $HMSTR Rocky Rabbit

Projek no 1 – $Blum
$Blum adalah hybrid exchange… kenapa perlu join $Blum. Untuk kumpul token airdrop dan tukar jadi tunai dihari pengapungannya… Hari pengapungan belum diterima.

Untuk join $Blum, kena masuk ikut link jemputan di bawah, direct join akan kena sidai…
Link – https://t.me/BlumCryptoBot/app?startapp=ref_k0HIvuK0ZR

Projek no 2 – Hamster Kombat
Hamster Kombat adalah game Play To Earn, projek Web 3. Bajet bulan Julai/2024 diapuungkan di exchange.
Untuk join Hamster Kombat – https://t.me/hamster_kombAt_bot/start?startapp=kentId53876404

Projek No 3…
Rocky Rabbit adalah permainan yang hampir sama dengan Hamster Kombat. Cumanya tugasannya agak berbezaa. Layaannns- https://t.me/rocky_rabbit_bot/play?startapp=frId53876404

Channel sokongan, jika ada masalah dengan 2 projek diatas dan tuntut BENIH Kekayaan RM15, join – https://t.me/lokalmaket

Banyak lagi projek gila-gila makan besar yang sedang diusahakan. Semua tu, jika bernafsu kena join sekali dan butang join nya¬† ada dekat bawah tuuhhhh… Beresss naaaaaa.

0 SUCCESSFUL ORDERS

1517 viewed until today

Categories: ,

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *