Categories
Pelaburan Research & Development

PROJEK PELABURAN DIGIBYTE YANG AGRESIF DAN GILA

Sendiri belajar, sendiri buat dan sendiri kaya. Anda juga punya peluang ini. Baca pencerahanya…

Bismillah,

Target pulangan bagi projek pelaburan #digibyte ini sekitar USD5 juta ke USD10 juta++ dalam tempoh 3 ke 5+ tahun mendatang. Projek ini adalah projek bayangan susulan kepada kejayaan matawang digital yang sebelum ini iaitu Bitcoin, yang mana telah pun berjaya melepasi had logika pemikiran manusia biasa dan projek yang serupa kini telah pun diserap masuk ke sektor matawang digital Digibyte. Nantikan kegilaaanya…..

Berapa modal yang digunakan untuk projek ini?.

Sekitar 5 ribu ke 10 ribu++ digibyte…harga terkini semasa artikal ini dimuat naik sekitar BTC 0.00000223 ( RM0.09) perunit. Emmm…..formula yang digunapakai adalah kuantiti besar + masa + sabar. Teknik yang sama juga digunapakai oleh banyak pelabur jangkamasa panjang bagi matawang digital Bitcoin sebelum ini dan formula ini telah terbukti berjaya dan telah melahirkan ramai jutawan baru dalam tempoh masa yang lebih singkat berbanding potfolio pelaburan biasa.

Kenapa Digibyte yang dipilih?

Digibyte salah satu daripada projek open source yang mempunya potensi dan persiapan yang cukup mantap untuk penyelesaian beberapa masalah yang bakal dihadapi oleh Manusia dimasa hadapan. Digibyte dicipta supaya boleh digunakan oleh ramai orang diseluruh Dunia dan dikeranakan salah satu dari ciri-ciri tersebut, Digibyte dipilih untuk projek gila ini ( gila bukan bodoh cuma terlebih maju dalam merancang dan  mengatur strategi ).  Hasil projek ini bergantung kepada penerimaan masyarakat Dunia berdasarkan ciri-ciri yang terdapat pada Digibyte itu sendiri berbanding pesaingnya. Apa yang Digibyte cuba sediakan?. lihat kembali video yang telah disediakan…masih merasakan projek ini gila?, harus baca plan berikutnya…

Team kami buat R&D, jual idea dan bermain dengan pelbagai strategi gila yang diluar batas pemikiran…

Ini versi R&D dan bersambung…

Be the first to write a review

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *